Компанія Porsche опублікувала тизер інтер’єру першого серійного електрокара марки – Taycan. Прем’єру новинки автолюбителі очікують 4 вересня, а його продажі стартують в 2020 році.

porsche taycan
porsche taycan

Салон електрокара буде просто божественним. Однак багато в чому схожий з гоночним 911 нового покоління – зокрема, мова йде про верхні секції передньої панелі і рульове колесо.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Водій отримає шанс обрати з шести режимів їзди: Normal, Sport, Sport +, Individual і Range. Останній буде призначений для переведення систем електрокара в режим максимальної економії енергії заради збільшення пробігу.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У компанії відзначили, що Taycan стане першою серійною моделлю в світі з повністю інтегрованим в мультимедійну систему сервісом Apple Music, що надає доступ до більш ніж 50 млн музичних композицій.

Нагадаємо, у мережі показали перший електрокар Porsche Taycan в дії: фото.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.