У Києві на вулиці Бориспільська в Дарницькому районі помітили жінку, яка гуляла вулицями в напівоголеному вигляді.

Інцидент стався у суботу, 24 серпня, повідомляє Обозреватель.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Жінка на вигляд старшого віку йшла вулицею майже без одягу. Вона пританцьовувала і крутилася на одному місці. Очевидці побачили знімати дивну сцену на відео, коли жінкою зацікавилася поліція.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Правоохоронці підійшли до оголеної жінки й спробували з нею поговорити. Вони не стали її заарештовувати. Замість цього поліцейські викликали швидку допомогу. Незабаром за жінкою приїхали лікарі і забрали її з собою. Інших подробиць події поки невідомо.

Нагадаємо, у Кропивницькому відомого адвоката розстріляли просто біля СІЗО: перші подробиці.

Раніше Знай.uа повідомляв, СБУ спіймала наркобарона після втечі з Борисполя: ви навіть не уявляєте, що "нарили" силовики.

Також Знай.uа писав, у Запоріжжі співмешканці згоріли живцем: займалися цим у ліжку.