Популярний кліпмейкер Алан Бадоєв поділився враженнями від "Ходи гідності" на День Незалежності 24 серпня. Зазначимо, що саме він став режисером заходу.

За словами Бадоєва, організація свята стала викликом для нього і його команди. Кліпмейкер подякував президента Володимира Зеленського, який довірив йому режисерувати таку важливу для країни подію.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Бадоєв зауважив, що для нього було честю займатися такою справою і він дуже радий, що все пройшло згідно плану. Більше того, йому в організації святкування допомагала хореограф Олена Коляденко.

Він додав, що опинився серед людей, які своєю працею і професіоналізмом зараз створюють майбутнє України.

"Люди - наша головна сила, гордість і надія! А єдність - це ключ до миру та добробуту для всіх громадян нашої великої, талановитої, красивої і багатої країни!", - заявив Бадоєв.

Нагадаємо, патріоти нагадали окупантам, що Крим – це Україна.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль розповіла, як готувалася до виконання Гімну в День Незалежності.

Також портал Знай.uа писав, що Олена Зеленська затьмарила всіх на День незалежності.