Українців змусять заплатити нові штрафи. Вже готові законопроекти, які передбачають введення драконівських штрафів для підприємців, пише Рoliteka.

Про це розповів претендент на посаду голови комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

Зокрема, у профільному комітеті готові подати на розгляд Верховної Ради близько 30 законопроектів.

Як пояснив Данило Гетманцев, ці законопроекти стосуються податків-законодавчі ініціативи про “кешбек” і Е-чеку, законопроект Про протидію BEPS, а також про єдиний рахунок для сплати податків і зборів.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Податкові ініціативи серед перших – це е-чек і "кешбек". Нещодавно Мінфін опублікував цю ініціативу: якщо мені не видають чек або видають фальшивий (я його можу перевірити онлайн), я повідомляю про це податкову і отримую повернення вартості своєї покупки. А підприємець платить 200% штрафу. Тобто ми підключимо всіх громадян України до контролю за розрахунково-касовими операціями", – розкрив деталі новообраний нардеп від "Слуги народу".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як уточнив Данило Гетманцев, для ризикових галузей це планується ввести з 1 січня, а для інших – ще через рік.

Нагадаємо, власники "євроблях" заплатять космічні штрафи: у Зеленського пояснили скільки і за що

Як повідомляв Знай.uа рятувальний круг для євробляхерів: Зеленський виступив із заявою, допоможе тисячам.

Також Знай.uа писав, Богуцька натякнула Зеленському на небачену "гидоту" у "Слузі народу".