Нещодавно стало відомо, що Вінницька міська влада хоче зробити реконструкцію входу, головної алеї, та облаштувати «сухий» фонтан — на кшталт тих, що є на проспекті Космонавтів, парку Дружби Народів.

Візуалізацію проекту було викладено в мережу, і з усього видно, вінничани від проекту, м'яко кажучи, не в захваті.

"Якщо вже опублікували, то меру вже сподобалося, — пише Віталій. — Можна було б для пристойності конкурс провести. Усе ж таки це не приватне замовлення і бюджетні гроші".

Ще один мешканець міста, Ігор Ососков, висловлює свій шок:

"Це просто нереальний треш! Як саме рішення, так і якість виконання рендерів. Що це за кактуси з грибочками в фонтані, що це за перголи, які в житті так не зроблять. Планування території жахливе. Одним словом — мир, комсомол і весна. СОВОК!"

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що Знай.ua повідомляв, що при заміні комунікацій на Софіївській вулиці Одеси, реконструктори не придумали нічого кращого, як вивести газові труби вздовж фасадів будівель.

Як повідомляв Знай.ua Новий міст у Дніпрі розібрали на цеглу.

Портал Знай.ua також повідомляв, що харків'яни сказали Кернесу "пару ласкавих", через новий “Каскад”, який перестав бути фонтаном та став просто сходами.