Відео на якому "народний цілитель" лікує одним словом днями з'явилося в мережі.

"Прямо зараз! В ім'я Ісуса Христа зцілися плече до кінця" - це формула лікування остеохондрозу від пастора-місіонера Руслана Боголюбивого з Чернівців, який влітку зцілював людей в Кирилівці.

У Кирилівці месія лікує людей одним словом.

Як виявилося, месія до медицини ніякого відношення не має, зцілює тільки словом і вірою в Бога.

Ось прям наказує хвороби вийти геть і дякує Ісусу за те, що це вже сталося, беручи за симптом лікування навіть хрускіт суглобів.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Бажають вилікуватися дуже багато.

Лікарі здивовані: все настільки просто, а вони досі не можуть вилікувати навіть найтяжчі болячки. А тут "Остеохондроз, вийди геть" - і людина абсолютно здорова.

Нагадаємо, що синоптики спрогнозували, яка погода буде на території України в найближчі дні, 26-29 серпня.

Як повідомляв Знай.иа, в Україні почало вересня обрадує досить теплою і сонячною погодою, а вже з середини місяця прогнозується похолодання

Знай.иа писав, що в Україні середня зарплата у липні перевищила 10 700 грн. Найбільше заробили кияни - від 15 650 грн. Найменшу зарплату отримують жителі Кіровоградщини - 8574 грн.