У під'їзді багатоповерхового будинку Херсону з'явилося гнівне повідомлення. Мешканка будинку попросила молоду пару, яка живе у сусідній квартирі "помирати тихіше".

Відповідне фото записки виклали у мережу.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Річ у тому, що молода пара, яка живе у цьому будинку, занадто голосно поводилася під час інтимних стосунків. Їхні крики та стогін чули усі сусіди.

"На жаль, не знайома особисто, тому змушена писати публічно. Парі, яка любить робити "ЦЕ" так, щоб чули два будинки, переконливе прохання, закривайте вікна, вставляйте кляп або використовувати інші підручні засоби! Вчора моя дитина прокинулася близько 23 години у з питанням: "Мамо, хто це так голосно помирає?" Помирайте тихіше!!! Ви живете в багатоквартирному, а не приватному будинку десь у глибокому лісі. Поважайте, будь ласка сусідів. Поруч з вами живуть діти та літні люди! Спасибі", - йдеться в тексті повідомлення.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, раніше на Прикарпатті пенсіонер вистрілив собі в голову з рушниці, але не помер.

Також Знай.uа писав, що під Харковом виявили тіло з мотузкою на шиї: копи прочісують кожен метр, вбивця поруч.

Раніше Знай.uа повідомляв, що загадкова смерть у Туреччині: 16-річну модель повернули батькам без органів, подробиці справи.