Олександр Пікалов
Олександр Пікалов

Досі бігають до Зеленського: Пікалов "злив" таємні зустрічі "Кварталу 95" на Банковій

Відомий український артист, один з авторів і сценаристів творчого об'єднання "Квартал 95" Олександр Пікалов розповів про те, що члени студії "Квартал 95" ходять до президента України Володимиру Зеленского по запису в Офіс президента, щоб вирішити виниклі питання щодо роботи проекту.

МВФ
МВФ

Україна повністю розрахувалася з МВФ: можемо зітхнути спокійно

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Україна остаточно розрахувалася з Міжнародним валютним фондом (МВФ) за програмою stand-by, розпочатої у 2014 році. Про це повідомляється в Національному банку України.

Розмитнення євроблях збагатилл Держбюджет: майже 8 мільярдів гривень за 2019 рік

Як було відомо, що з січня по липень 2019 року до державного бюджету від розмитнення авто на "євробляхах" надійшло 7,084 мільярда гривень. Про це повідомляє Державна казначейська служба України.

телефон
телефон

У "Слуги народу" налякали українців новим законом, готують другий "Роскомнадзор": жодної анонімності

Віце-прем'єр Михайло Федоров разом з колегами по партії "Слуга народу" розробив документ, згідно з яким українців зобов'яжуть надавати паспортні дані мобільним операторам.

В Україні вперше з'явиться військова поліція: "ЗСУ відійдуть і окопаются в тилу"

Нещодавно з'явилася інформація про те, що в Україні можуть створити нові війська за типом військової поліції. В Telegram-каналі Шаурма Зеленського зазначили, що серед військових вже не один тиждень ходить чутка про таке радикальне рішення.