За минулу добу 5 вересня сепаратисти на Донбасі порушили перемир'я 21 раз, використавши заборонену Мінською угодою зброю. В результаті один український військовий загинув і ще один поранений.

Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил. Позиції ООС обстрілювалися із заборонених Мінськом калібрів озброєння: з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, снайперської та стрілецької зброї.

Обстріли, в результаті яких один український військовослужбовець загинув і ще один отримав поранення, велися в сторону позицій неподалік Талаківці, Новогнатівка, Водяного, Лебединського, Новотроїцького, Верхньоторецкого, Авдіївки, Павлопіль, Харчовик.

Обстріли на Донбасі

Крім того, сепаратисти обстріляли українських військових в районі Зайцева, Південного, Золотого, Новгородського.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"За минулу добу внаслідок ворожого обстрілу один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил загинув, ще один військовослужбовець отримав поранення", - йдеться у повідомленні прес-центру. Повідомлення прес-центру

З початку поточної доби противник два рази порушив режим припинення вогню в зоні ООС на Донбасі – неподалік Павлополя і Водяного. А протягом доби 4 вересня порушення режим припинення вогню противником відбулось 12 раз - в результаті один український військовий загинув.

Нагадаємо, раніше працівник Порошенка озвучив його справжні доходи: що приховував від українців п'ятий президент

Як повідомляв портал "Знай.ua", в кінотеатрах триває показ драми “Іловайськ-2014. Батальйон “Донбас””

Також "Знай.ua" писав, що Порошенко встиг відкрити кафе, поки бігав від допитів