Синоптики розповіли, яка погода чекає на українців восени 2019 року. Так, за прогнозами, вересень обіцяє бути теплим, жовтень - прохолодним, а листопад - суворим і зимовим. Передає "Сьогодні".

Вересень

Укргідрометцентр обіцяє, що в перший місяць осені в Україні буде дуже тепла погода: до +24—26 градусів. Правда, після 15 вересня температра почне знижуватися.

"До кінця вересня різко похолодає, аж до заморозків", - заявила заввідділом кліматичних досліджень і довгострокових прогнозів погоди Укргидрометео НДІ НАН України Вазіра Мартазінова.

Народний синоптик Леонід Горбань вважає, що вже 11-13 вересня почнуться дощі, а стовпчики термометрів перестануть підніматися вище +20 градусів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Жовтень

За прогнозами Горбаня, на півдні України у жовтні буде до +22 вдень, а на півночі - на 5—7 градусів холодніше.

Місяць буде по-осінньому дощовим, з двома періодами "бабиного літа": 4—5 днів перед Покровою (14 жовтня) і 3—5 днів після 20-го.

Листопад

За оцінками Горбаня, в цьому році зима настане вже в листопаді. Холодні дощі можливі вже 7—8 листопада, причому з мокрим снігом. Після 15-го розпочнуться нічні заморозки.

Нагадаємо, в Україні заборонили популярне знеболювальне.

Як повідомляв портал "Знай.uа", хвора на рак журналістка розповіла про звірства в онкоклиниках Києва.

Також "Знай.uа" писав, експерти розповіли, на що українці витрачають всі свої гроші.