Українці дуже часто стикаються з неякісної продукцією на полицях магазинів. А ще частіше вони скаржаться на ціни, які не так давно стрімко помчали вгору практично на всі продукти. Жителі міста Ромни стали свідками продажу пустушки, замість екзотичних плодів у супермаркеті АТБ.

Супермаркет АТБ
Супермаркет АТБ

В популярному співтоваристві житель міста виклав фото того, що продали його дітям замість кокоса в АТБ. На кадрах чітко видно, що плід всередині мало того, що почорнілий, так ще й зогнилий і висохлий від старості.

"Ромни. Десерт? Делікатес? Ні, все банальніше - просто двом хлопчакам продано те, що повинно бути кокосом ... чеки дітям не було видано ... а на прохання повернути кошти дітям сказано, що ви брешете і чеку немає, тому ідіть гуляйте! не заважайте дорослим дядькам з тітками обманювати довірливих покупців." - повідомляє автор.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В коментарях стали відзначатися небайдужі мешканці міста:

"Взяти б той кокос і на голову продавщиці одягнути .. непоганий б шолом вийшов", "Тов, знайоме.... І ми купували був гнилий", "Їх акції теж не завжди правда", "В АТБ не ходжу раз на касі обманювали а останній раз пробила зайву олію 100 грн. вони аферисти", "Розумію Вас як покупця, дуже неприємно бути обдуреним за свої гроші", "До Європи нам дуже далеко...", "Для мене АТБ і Екомаркет це взагалі не магазини,більше схоже на смітник,не ходжу туди взагалі!", "Мене на**али в АТБ, а тебе?"

Зазначимо, що це не перший випадок продажу гнилих кокосів в мережі супермаркетів АТБ. Нещодавно в таку ж ситуацію потрапили мешканці Мелітополя.

Їм продали таку "красу"

Нагадаємо, що популярний супермаркет витер ноги об Закон про Мову: скандал розгорівся з небувалим розмахом в самому серці України.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що ні в якому разі не купуйте ці продукти в "АТБ": небезпечну отруту під виглядом ласощі.

Також портал "Знай.uа" повідомив, що нічого страшного: експерти розповіли, які продукти можна їсти після "прострочення".