Група "Друга ріка" випустила нову відео-роботу на пісню "Сьомий день". Трек став гімном для великого мультимедійного проекту "Я, Ніна", автором якого є відома українська телеведуча, журналістка і актриса Яніна Соколова. Мета даного проекту - змінити ставлення суспільства до онкохворих та хворих на рак.

Ось як це прокоментував лідер групи "Друга ріка" Валерій Харчишин:

"Якщо вірити статистиці, щороку близько 140 тисяч українців діагностують рак.

Тому не дивно, що так чи інакше ця хвороба зачіпає майже кожну четверту батьківщину в Україні. На шкода, я знаю, як важливо буває людині прийняти такий діагноз, а тим більше знайті у собі сили для подальшої боротьби. Проте у мене є й інші приклади — це моя подруга Яніна Соколова, яка навіть у найтемніші часи не втрачала надії та жаги до життя. Я буду щасливий, якщо наш новий кліп допоможе комусь пережити страшну мить і подарує надію на щастя, попри що б не сталося."

Фото зі зйомок кліпу "Сьомий день"
Фото зі зйомок кліпу "Сьомий день"

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Головну роль в кліпі зіграла сама Яніна, адже для неї це не просто зйомка, а своя особиста історія. Навесні 2019 року написала пост у Фейсбуці, в якому зізналася, що останні кілька місяців боролася зі страшною хворобою і, на щастя, змогла її перемогти.

Ось як прокоментувала нову роботу телеведуча:

«Сьомий день» – це сповідь і заклик. Це історія двох героїв, які знайшли ті, заради чого варто жити кожен день як останній, що б не сталося у вашому житті. Ми хочемо спонукати людей любити і нічого не боятися. Ми не знаємо, що буде завтра, але точно знаємо, як можна зробити щасливими одне одного сьогодні. Ідея зняти спільний кліп належить Валерію. Ми близькі друзі, тому я одразу погодилася. А режисерка Аня Бурячкова реалізувала. Впевнена, що після перегляду цього відео українці хоч на хвилину задумаються і змінять своє життя.

Фото зі зйомок кліпу "Сьомий день"
Фото зі зйомок кліпу "Сьомий день"

Незважаючи на те, що тема важка, відео вийшло легким, і навіть романтичним. Кліп наповнений любов'ю, несподіванками і бажанням жити. А основний посил відео-роботи - подарувати надію тим, кому вона найбільше потрібна.

"Сьомий день" - тільки початок великого мультимедійного проекту. Далі - презентація автобіографічної книги і художній фільм "Я, Ніна", в якому візьме участь Валерій Харчишин.

"Я, Ніна" зачепить багато важливих тем: закон про доступ до медичного канабісу, паліативну допомогу, профілактику онко.

Нагадаємо, раніше "Я, в принципі, не сцикуха": Яніна Соколова відверто розповіла про боротьбу з раком

Як повідомляв портал "Знай.uа" Лідер "Друга ріка" розповів про найважливіше: "Іспит, який допомагає зрозуміти, який ти насправді"

Також Знай.uа" писав, що Мікробіом: місце де криється все наше здоров'я