З'явилася інформація, що українські пенсіонери зі стажем вище норми можуть отримати додаткові виплати. Про це йдеться в Статті 28 Закону України від 09.07.2003 р. No 1058-IV "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування".

Постановлено збільшення пенсії на один процент від її розміру пенсіонерам, враховуючи окремі цілі дванадцять місяців: власницям жіночої статі понад тридцять років, протилежної статі на п'ять років більше. Про це стало відомо завдяки повідомленню Фіскальної служби України.

Відомо, що можливий абсолютно безмежний стаж вище норми, але дод. виплатам заборонено виходити за межі одного відсотка мінімального розміру пенсії. Сорок першим пунктом Прикінцевих положень Закону No 1058 мінімальні пенсійні виплати за вік, а так само додаткові сплати виконуються якщо особи чоловічої статі мають страховий стаж в розмірі 25 років, особи жіночої статі у розмірі 20 років або вище.

Це відноситься до тих пенсіонерів, які почали отримувати пенсійні виплати до першого січня 2011 року, а так само пенсіонери після першого жовтня того ж року і у них не згадувалися грошові кошти, які враховуються під час страхового стажу після попереднього перерахунку пенсійних виплат.

Нагадаємо, Зеленський пообіцяв знизити податки українцям: ідея виявилася "з подвійним дном".

Як повідомляв Знай.uа дніпряни ризикують замерзнути взимку: хто може залишитися без тепла.

Знай.uа писав, дала фору молоді: бабуся на гироскутере стала зіркою Запоріжжя, - відео "непенсионного" драйву.