На сайті президента України з'явилася електронна петиція про те, щоб скоротити робочий день для українців. Про це повідомляється на сайті президента. У понеділок, 16 вересня, з'явилася петиція, ініціатором якої є Ігор Кирилюк.

Автор просить президента України Володимира Зеленського скасувати указ п'ятого президента країни Петра Порошенка, який стосується змін КЗПП.

працівник
працівник

Ініціатор петиції просить новий уряд внести зміни і дозволити українцям працювати по сім годин на день, як у Європі. Наразі стандартний робочий день становить 9 годин, з яких 1 година - це обідня перерва. Разом 8 годин. І плюс час добирання до місця роботи - виходить половина доби присвячується роботі. Тоді ніколи жити...

За словами автора, змушувати людей працювати в такому режимі, як зараз - це злочин і рабство.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Легальна робота у Польщі
Легальна робота у Польщі

Слід зазначити, що для того, щоб цю петицію розглянув президент вона повинна набрати 25 тисяч голосів. На даний момент проголосували лише 110 осіб.Але попереду ще 91 день для того, щоб підписати петицію.

Цікаво, що напередодні святкових і неробочих днів тривалість роботи працівників скорочується на 1 годину як при п'ятиденному, так і при шестиденному робочому тижні.

Нагадаємо, у Зеленського приготували нове комунальне пекло, субсидію втратить кожен десятий: кому приготуватися.

Як повідомляв Знай.uа мільйони військових ризикують залишитися без пенсій: за заслужені виплати доведеться "поборотися".

Знай.uа писав, субсидії не для всіх: франківців приголомшили заявою, кому готувати гаманці.