У зв’язку із корупційним скандалом, міністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька підписала наказ про проведенні аудиту в Національному інституті раку. Про це йдеться у повідомленні прес-служби МОЗ. І зазначають, що перевірятимуть діяльність установи за останніх кілька років, зокрема, період з 1 січня 2015 року за 20 вересня поточного року.

"Керівництво Інституту раку зобов'язане надати всю необхідну інформацію, документи і доступ до баз даних і створити належні умови для аудиторської групи", - сказано у повідомленні відомства.

Міністр охорони здоров`я України Зоряна Скалецька підписала наказ про проведення аудиту в Національному інституті...

Geplaatst door Міністерство охорони здоров'я України op Donderdag 19 september 2019

госпіталізація
госпіталізація

"В разі виявлення зловживань і підтвердження інформації правоохоронних органів, позиція міністерства буде жорсткою в рамках закону", - резюмували в відомстві.

реанімація
реанімація

Крім того, у повідомленні зазначається, що команда міністерства має нульову толерантність до корупції та інших злочинів. МОЗ доповість на Комітеті з питань здоров`я нації Верховної Ради України.

Нагадаємо, "Хочете жити – платіть": у Києві лікарі Інституту раку наживалися на онкохворих, копи розсекретили жорстоку схему.

Як повідомляв Знай. ua, НАБУ схилило суд у порушення норм процесуального права, - екс-голова НКРЕКП.

Також Знай. ua писав, що Заворотнюк помітили поза стінами лікарні.