Стало відомо, що в суботу, 21 вересня, Україна домовилася з Туреччиною про взаємне визнання водійських посвідчень в турецькому місті Стамбулі під час зустрічі міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова та голови Національної поліції України Сергія Князєва з міністром внутрішніх справ Турецької республіки Сулейманом Сойлу. Про це йдеться в повідомленні Національної поліції.

"Сподіваюся, відповідна угода буде підписана найближчим часом", - сказав український державний діяч Арсен Аваков.

Також слід підкреслити, що президент України Володимир Зеленський закликає Туреччину приєднатися до відновлення інфраструктурних об'єктів на окупованому Росією Донбасі.

Нагадаємо, що в курортному місті Анталія (Туреччина) знайшли тіло мертвої 42-річної громадянки України. Жінка була знайдена в трансформаторній будці в місцевому парку Аланья.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, довгоочікуваний відпустку перетворилася на справжнє пекло. У Туреччині на популярному курорті дітей з Росії облили гарячим маслом.

Також портал Знай.ua писав, що нова турецька крилата ракета SOM-B2 успішно пройшла випробування на полігоні.