Інтернет-провайдер ще має другу назву - «провідник інтернет-послуг». У період сучасних технологій мало хто уявляє себе без інтернету, найчастіше ранок сучасного українця вже починається з перегляду актуальної інформації, яка сталася за ніч, «ставлення лайків» на фотографіях знайомих і незнайомих людей і звичайно ж перегляд топових, прикольних відео. Для здійснення всього цього необхідний провідник, який свого роду виступає проміжною ланкою між клієнтом і всіма послугами, якими йому надаються в мережі інтернет. На сьогоднішній день існує досить багато Інтернет-провайдерів, при чому є як всеукраїнські провайдери, так і локальні, які діють тільки в деяких містах і прилеглих до них селах. Хочеться докладніше розповісти про найбільш затребувані і популярні провайдери, а також про відгуки клієнтів цих провідників.

Рейтингові Інтернет-провайдери 2019, якими користується вся країна

В топі першість відкриває Інтернет-провайдер «Тріолан». Дія провайдера стартувала в 2008 році не дивлячись на те, що цей провайдер діє тільки в восьми містах України, він затребуваний і має ряд позитивних відгуків, що дозволяє йому триматися в топі. «Тріолан» діє в Києві, Запоріжжі, Одесі, Сумах, Полтаві, Рівному, Дніпропетровську та Харкові. Якщо з іншими провайдерами не завжди зрозуміло, від чого різко може «обірватися мережа», чи то в зв'язку з проведенням ремонтних робіт або просто якісь перебої, то цей провайдер заздалегідь сповіщає своїх клієнтів на своєму інтернет порталі. На сайті тріолан викладається інформація, про те в яких частинах і якого міста проводяться ремонтні роботи в зв'язку, з якими в певний проміжок часу можуть спостерігатися перебої з інтернетом.

У пошуках відкритого wi-fi по місту, компанія триолан пропонує клієнтам знайти в списку мереж їх мережу на гаджеті і підключитися. За допомогою triolan-mobi користувачеві необхідно зайти в свій браузер, переглянути 15-тісекундную рекламу і можна продовжувати насолоджуватися безкоштовним і швидким мобільним інтернетом. При чому ту рекламу, яку будуть бачити користувачі, можна подати самим. Тобто той чи інший підприємець може завантажити список доступних точок в конкретному місці і залишити заявку на розміщення своєї реклами через сайт.

Щоб підключити телебачення від Тріолан користувачам необхідно буде платити щомісяця по 70 грн. Послуги користування інтернетом в житлових приміщеннях буде коштувати від 150 грн., В нежитлових приміщеннях від 300 грн.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Окрім основної потреби надання інтернету, провайдер triolan, може забезпечити своїх клієнтів кабельним телебаченням, IP-телефонією, домофонами і відеоспостереженням.

Наступний Інтернет-провайдер, про який хочеться розповісти - «Київстар»

Покриття цього провайдера діє в 20 областях України.

Цей Інтернет-провайдер пропонує все разом і домашній інтернет, і мобільний зв'язок. На сьогоднішній день у цього провайдера діє акція з якою надається домашній інтернет зі знижкою в 50%. Вартість послуг Домашній інтернет + мобільний зв'язок будуть коштувати користувачам від 140 грн., Проміжна ціна 180 грн. і максимальна 225 грн. Є ще особливий тариф, який має назву «Ігровий», його ціна для клієнтів буде 300 грн. в місяць. За всіма умовами тариф ігровий ідеально підійде для любителів ігор Wargaming. Київстарівський хостинг обіцяє своїм клієнтам безкоштовне підключення, при встановленні wi-fi роутера від Київстар буде знижка на абонплату, фіксовану швидкість за тарифом, а також технічну підтримку в будь-який час дня і ночі. Залишити своє питання в режимі он-лайн можна на сайті компанії київстар.

Підключення до провайдера «Київстар» проходить всього в три простих кроки: заявка де вказано номер-телефону майбутнього клієнта, отримання консультації та узгодження часу підключення з менеджером компанії.

Підключившись до Київстару можна з легкістю спілкуватися в соціальних мережах, слухати музику або дивитися фільми, здійснювати покупки в Інтернеті. При чому все це можна робити одночасно і навіть не замислюватися про те, що інтернет може «гальмувати», адже цього не відбудеться, з огляду на той факт, що мінімальна швидкість навіть в самому бюджетному тарифі становить 100 Мбіт / с. Компанія Інтернет-провайдера підкреслює, що вони надають безлімітний інтернет європейської якості.

Йдемо далі. На черзі у нас ПАТ «Укртелеком». Ця компанія, будучи однією з провідних телекомунікаційних провайдерів країни забезпечує повний спектр телекомунікаційних послуг. Найбільшу затребуваність компанія отримала завдяки наданню послуги доступу в Інтернет і телефонії. Провайдер діє майже у всіх куточках країни. Підключити інтернет через «Укртелеком» можуть як фізичні, так і юридичні особи. Своєю перевагою компанія вважає доступне за ціною надання послуг, а також якісне сервісне обслуговування. Фішкою «Укртелекому» є інтерактивне телебачення. Ця послуга включає в себе крім 120 діючих каналів ще й кінотеатр на 10000 фільмів і серіалів на будь-який смак і перевагу глядача. Інтерактивне телебачення дозволяє робити запис, перемотування або паузу ефіру. У цьому форматі доступна функція «батьківський контроль», за допомогою якої можна блокувати ряд каналів встановивши на них пароль. Перевагою можна назвати й той факт, що користуватися інтерактивним телебаченням можна за допомогою будь-яких пристроїв і гаджетів. Зараз від компанії діють акції на підключення. Побачити акцію яка діє в конкретному регіоні можна на сайті провайдера укртелеком.

Підключення інтернету проходить в кілька простих кроків. Необхідно залишити заявку на сайті компанії або прийти за вказаною адресою в вашому місті і там залишити заявку. Далі майбутній клієнт отримує консультацію згідно діючих тарифів і послуг і фінальний крок - це узгодження часу і дати підключення до мережі.

Зараз у компанії діє акція під назвою народний інтернет, з цією акцією протягом перших півроку абонент буде платити всього 49 грн / місяць. В акцію входить користування безлімітним інтернетом, а також отримання Wi-fi роутера за 1 грн. Заявки на підключення приймаються цілодобово, а оброблятися починають з восьмої ранку кожного дня без вихідних. Адреси філій в тій чи іншій місцевості також для зручності вказані на сайті компанії.

Вартість підключення інтернету від «Укртелекому» для офісу буде коштувати від 168 грн. Тариф на оптичний інтернет для бізнесу стартує від 399 грн. на 30 календарних днів.

Наступний Інтернет-провайдер Data-Group має досвід роботи в сфері телекомунікацій протягом 19 років. Компанія називає себе всеукраїнським оператором зв'язку для бізнесу та домів. Для користувачів , які через сайт компанії дата-груп зробили підключення на послугу інтернет і інтерактивне ТБ, оплата буде від 199 грн. в залежності від обраного тарифу. Для бажаючих користуватися послугами інтернету і кабельним телебаченням доступний тариф в 99 грн. щомісяця. Компанія проводить акції як для нових клієнтів так вже і для існуючих користувачів.

Завершальним в списку буде Інтернет-провайдер «Воля». Те, що цьому провайдеру довіряють українці свідчить, що у них майже 2 млн. клієнтів, які користуються послугами телебачення та інтернету. Своєю перевагою компанія називає різноманітний контент, зокрема, цей провайдер має свої канали. На сьогоднішній день ніякий інший кабельний інтернет провайдер собі не може дозволити наявність своїх каналів, а воля заповнює свої канали відповідно до запитів сучасного українського глядача. Компанія не готова зупинятися на досягнутому, тому далі продовжує інвестувати в розвиток своїх мереж, обладнання та сервіс, що б кожен клієнт зміг не просто відправити лист або прослухати музику, але ще й бачити перед собою якісну картинку у форматі HD, оперативне скачування «важких» файлів і багато іншого.

Першочергове завдання провайдера «Воля» - надання кабельного телебачення, хоч з кожним днем ​​все більше зростає попит на проведення Інтернету.

Вартість щомісячного тарифу на користування послугами в мережі інтернет стартує від 165 грн.

Якщо відразу абонент підключає послугу Інтернет + ТБ, то це виходить вигідніше, щомісячна плата за дві послуги буде від 269 грн.

Зараз компанія надає ряд акцій, зокрема вартість користування інтернетом буде всього 75 грн / міс на період до 12 місяців. В цій акційній пропозиції вартість ТБ на місяць становитиме 99 грн., акційна пропозиція на ТБ буде в період до 4 місяців. Зайшовши на сайт провайдеру воля майбутні клієнти дізнаються всю необхідну інформацію про існуючі акції.

Найбільше абонентів, які отримують послуги від провайдера «Воля» знаходяться в Києві, але карта присутності компанії практично повністю збігається з картою України в цілому і охоплює 34 міста країни.

Відгуки користувачів і куди звертатися з питаннями

Не дивлячись на те, яким Інтернет-провайдером користується той чи інший клієнт на сайтах компанії періодично додаються нові відгуки як позитивні, так і негативні, а також клієнти задають ряд питань якщо у них виникають складнощі в користуванні. Менеджери компаній об'єднують ці питання і максимально детально намагаються дати на них відповіді в режимі онлайн або на консультації по телефону.

Часті питання в режимі онлайн і в відгуках про компанії наступні:

  1. як відбувається перевірка швидкості отримуваних послуг;
  2. які тарифи на той чи інший пакет послуг;
  3. в які дати потрібно оплатити, щоб з нового місяця вільно користуватися улюбленими послугами;
  4. чи є акційні пропозиції по системі «приведи друга».

На всі ці та безліч інших питань дають відповіді менеджери компаній Інтернет-провайдерів, які невтомно працюють, щоб їх клієнти своєчасно отримували якісну допомогу і послуги відповідно до обраного тарифного плану.

Інтернет ринок поповнюється як користувачами, так і провайдерами охочими забезпечити користувачам комфортне перебування у всесвітній павутині на максимально вигідних умовах для обох сторін.