Твердження, що з інвалідністю життя закінчується, заперечують багато успішних прикладів людей, котрі, стикнувшись у житті з нещасними випадками, не опустили рук, а доказали протилежне.

Один з таких прикладів – історія, розказана у мотивуючому відео на You Tube. Олексій розповів, як десять років назад став інвалідом, але йому вдалося не бути тягарем для своїх рідних.

Його історія почалася з того, що він купив автомобіль і почав працювати таксистом. Все йшло непогано, Олексію вдавалося заробляти достатньо грошей на прожиття.

Але все закінчилося одного вечора, коли до нього у таксі підсіло двоє дивних підлітків.. Чоловік одразу відчув неладне та все ж вирішив везти їх, оскільки розумів, що повинен заробляти гроші. Але заплатити довелось йому самому – і то дуже велику ціну.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Замість грошей – Олексій отримав кулю в спину. Отямився він аж через тиждень і почув від лікаря невтішну новину – ходити він більше не зможе. Чоловіка в цій ситуації найбільше лякало те, що він може стати обузою для своїх рідних. Дивився на їхні сльози від пообіцяв собі, що марно на колясці сидіти не буде.

Злочинців на той час уже знайшли і запроторили за решітку, але здоров’я це чоловіку не повернуло. Він повернувся з лікарні додому, але там йому приходилося чути постійно одне і те ж "Життя на цьому не закінчується". Олексій розумів, що друзі і рідні таким чином заспокоюють в першу чергу себе.

Перед собою він постави чітке завдання – знайти роботу, але поки не було зрозуміло, яким чином це зробити. Олексій сумнівався, що комусь буде потрібен інвалід.

Все змінив один вечір, коли мама приготувала йому каву. Чоловік поцікавився ціною напитку, а тоді знайшов його реальну вартість в інтернеті. Він був здивований – ціна відрізнялася кардинально, майже вдвічі. В той момент у його голові виникла ідея – купувати каву за дешевою ціною і продавати дорожче.

Використавши всі свої збереження, Олексій закупив велику партію кави. Але тут постало інше питання – яким чином її продавати. Вирішення не забарилося – чоловік згадав знайомого підлітка із бідної сім’ї, який проживав в селі і не відмовився би заробити гроші.

Олексій домовився з хлопцем, що той продаватиме каву у своєму селі і отримуватиме за це зарплату. Задоволеними залишилися всі: і Олексій виручкою, і хлопець зарплатою, і люди в селі кавою. Товар дуже швидко розкупили і на виручені гроші чоловік купив ще більше кави.

Таким чином вже коро він вийшов на дуже хороший дохід. Бізнес розвивався, а Олексій не почувався тягарем для рідних. Згодом він навіть відкрив магазин у тому селі, а підліток залишився у нього працювати тому що отримував хорошу зарплатню.

Через 10 років бізнесмен на колясці зміг побудувати собі дім та був здатний повністю забезпечувати свою сім’ю, оскільки три роки назад він одружився. На завершення Олексій резюмує, що хоча він і інвалід, але самостійний та успішний.

Нагадаємо, раніше сотні оголених відчайдухів застрибнули у крижане море із неочікуваних причин

Як повідомляв портал "Знай.ua", одеський Форест Гамп замахнувся на небачений рекорд

Також "Знай.ua" писав, що найбільше багатство України перетворюється на пустелю