Найпопулярніший в Україні інтернет-супермаркет Rozetka планує зупинити бізнес. Таку гучну і приголомшливу заяву оприлюднив Генеральний директор Владислав Чечоткін на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, законопроекти №1053-1 і №1073, які Верховна Рада прийняла нібито з метою вивести бізнес із тіні і створити здорову конкуренцію, насправді знищить середній бізнес цілком і повністю, повідомляє "Хвиля"

"Впевнений, що закони в такому вигляді вб'ють десятки тисяч підприємців", - написав Чечоткін.

За словами директора Rozetka, згідно із новим законом, яким будь-який споживач може заявити в податкову про "неправильний" чек.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Якщо буде доведено, що чек "неправильний", споживач отримає товар, придбаний за цим чеком, безкоштовно. У той же час "неправильний" означає - немає в базі публічної податкової. Немає обмежень на кількість заяв, ні відповідальності для заявника, який немає податкової відповідальності", - зазначив Чечоткін.

Чечоткін заявив, що Rozetka категорично не підтримує цей закон. За його словами, вже понад тиждень податкова, НБУ і ще з купа держорганізацій, ніяк не можуть з'ясувати, чому чеки у внутрішній базі і їх немає в зовнішній.

"На нас і далі виливають помиї. Ми готуємося до зупинки бізнесу та людей з верткими очками та спітнілими ручками в магазинах - офісах відразу після вступу закону в силу", - роз'яснив Чечоткін.

Нагадаємо, знайдеться все, але це не точно: відома мережа зганьбила власний слоган.

Як повідомляв портал "Знай.ua", покупець придбав навушники у магазині електроніки і техніки "Цитрус" і запідозрив його у продажу підробленої продукції.