Безкоштовної комуналки не буде

Відомий український політик Юлія Соколовська розповіла, що на даний момент чекати скасування плати за комунальні послуги пенсіонерам не слід.

"Ми говорили з президентом, в тому числі і на цю тему. Президент озвучував цю ідею більш широко. У нього є бажання, щоб люди на пенсії жили гідно. Також він хоче, щоб Україна була країною, де хочеться провести старість", - повідомила Юлія.

Розмитнення "євроблях" озолотила держбюджет України

З січня по серпень 2019 року до держбюджету України надійшло в сім разів більше платежів від розмитнення "єврономерів", ніж очікувалося. Про це повідомляє інформаційне управління апарату Верховної Ради

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Комітет з питань бюджету розглянув висновок Рахункової палати про результати аналізу виконання закону про держбюджет на 2019 рік у першому півріччі та інформацію про виконання державного бюджету у поточному році.

Луценко поклав початок скандалу навколо Трампа і Зеленського

Як передають ЗМІ, скандал навколо розшифровки телефонної розмови між Володимиром Зеленським і Дональдом Трампом назріло насправді зовсім не зараз. Коріння його йдуть глибоко в 2016 рік.

Для Трампа, якого тоді обрали президентом, було не особливо приємною подією те, що Україна брала участь у викритті Пола Манафорта. Під час виборів США Манафорт був головним політтехнологом виборчої кампанії Трампа.

Зеленський таки відвідав Бабин Яр, однак інкогніто

Президент України Володимир Зеленський у неділю відвідав меморіальний комплекс "Бабин Яр" з нагоди 78-ї річниці тих подій. Цікаво, що він зробив це в приватному порядку.

На сайті президента України з'явилося звернення Володимира Зеленського з приводу пам'ятної дати. Глава держави зазначив, що вшанування пам'яті жертв Бабиного Яру, Голокосту - це попередження для людства, і український народ завжди буде єдиним у прагненні ніколи не допускати будь-яких проявів ворожнечі на ґрунті расової чи національної.

Що "слуги народу" підготували для українців

Нова Верховна Рада України розробляє новий Трудовий кодекс. Багато нововведення здаються дійсно слушними і такими, що заслуговують уваги, але деякі вганяють у ступор і змушують українців переживати. Проект депутати планують подати кінця вересня.

Про Трудовому кодексі розповіла голова комітету Верховної Ради з питань соціальної політики Галина Третьякова.