Українка Ольга Файзієва потрапила в дуже незручну ситуацію з авіаперевізником, компанією МАУ. Відомо, що пасажирка купила квиток в салон бізнес-класу в літаку. Жінка в Facebook поскаржилася на авіакомпанію, що вона вводить пасажирів в оману.

Дівчину просто обурило, що пасажири бізнес-класу змушені за більші гроші летіти, як в економі. Адже купуючи дорогий квиток в бізнес-клас, пасажир, як правило, сподівається, що набуває додатковий комфорт. Але в результаті виявляється в тісному салоні з трьома сидіннями в ряду, прилеглими один до одного.

"Бізнес-клас очима МАУ... Це коли ви купуєте (як ви вважаєте) собі не просто додаткову їжу, але і можливість попрацювати на ноутбуці під час польоту, не штовхаючи при цьому ліктем сусіда в щоку або щоб ніхто не штовхав, в свою чергу, вас. Але, зайшовши в літак, ви виявляєте, що у авіакомпанії своє бачення та плани з цього приводу. І фраза, що тут "третій зайвий" ніяк не переконує персонал..." - пише дівчина.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

    Ольга за трохи більші гроші хотіла отримати не лише додаткову їжу, але і можливість попрацювати на ноутбуці під час перельоту. Бо у економ-класі це зробити неможливо, не штовхаючи при цьому ліктем сусіда. А в результаті виявилося, що навіть сумку для ноутбука нікуди приткнути.

    Нагадаємо, МАУ опинилися в центрі скандалу: заплатив 45 тисяч за квиток і надкушену булочку.

    Як повідомляв Знай.uа РАГСи тріщать по швах: у Запоріжжі — любовний бум.

    Знай.uа писав, Усик відірвався з афроамериканським другом під попсу: смішне відео.