У мережі показали знімки мосту біля Станиці Луганської, який зараз відновлюють українські фахівці, фотографії вразили всю країну.

На сайті Офісу президента повідомили, що на деякий час на мосту заробив обхідний перехід. Збиралися його побудувати до 11 числа, але вийшло цю роботу зробити раніше.

Фахівці демонтують старі конструкції переправи, яку зруйнували бойовики, вони проклали покриття і наносять розмітку. До 15 листопада вони планують завершити всі роботи.

На сайті Офісу президента зазначили, що роботи на мосту покликані поліпшити гуманітарну ситуацію на лінії розмежування. Більше того, кожен охочий може стежити за подіями в онлайн-режимі.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Мережа активно обговорює відновлення мосту. Деякі українці висловили незгоду, мовляв, Зеленський намагається побудувати шляхопровід для "Л/ДНР".

"Удачі! Це перша дорога до миру", "Правильну справу роблять", "Вчора люди, які там постійно, вже розповіли про вашу реконструкцію", "Моніка хоче русню на мосту з короваєм зустрічати?"", - пишуть користувачі під сторінкою Офісу президента в Facebook.

Нагадаємо, раніше з "ДНР" почали виганяти бойовиків, вся справа в паспорті: "Повинні бути...".

Також Знай.uа писав, що терористи Путіна нахабно атакували ЗСУ, незважаючи на угоду: без втрат не обійшлося.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що у штабі ООС розповіли про відвід сил на Донбасі: що відбувається у Станиці Луганській.