Акціонерна компанія "Укрзалізниця" оголосила тендер на закупівлю рідкого мила з очікуваною вартістю 1,02 мільйона гривень. Про це стало відомо із інформації, оприлюдненої на сайті публічних закупівель ProZorro.

Відповідно до тендерної документації, перевізник планують придбати 170 тисяч літрів рідкого мила. Очікувана вартість закупівлі становить 1,02 мільйона гривень - близько 6 гривень за літр. Порівняно із середньоринковою вартістю рідкого мила, 6 гривень за літр - це досить дешево.

Тендерні пропозиції приймаються до 21 жовтня 2019 року.

Уже за традицією УЗ не опублікувала ні сам договір, ні звіт, який містить інформацію про характеристики товару. Однак невдовзі українці зможуть відути цю розкіш на "власній шкурі", коли скористаються вбиральнями потягів. Як відомо, раніше у потягах УЗ можна було скористатись лише твердим шматком мила, який трохи негігієнічно перекладати з рук в руки.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

потяги в Росію
потяги в Росію

Варто нагадати, що недавно "Укрзалізниця" таємно купила комп'ютерний поліграф та крісла до нього вартістю 89 тисяч гривень.

Нагадаємо, у Києві на залізничних коліях знайшли труп співробітниці "Укрзалізниці".

Як повідомляв портал Знай.uа, на Прикарпатті попереджають про зміну курсування поїздів. З 12 жовтня рахівський поїзд стає "яремчанським".

Також портал Знай.uа писав, що "Укрзалізниця" запустила флешмоб за знущанням з пасажирів. У мережі з'явилися моторошні кадри.