У середу, 9 жовтня, на блокпосту у місті Кремінна в Луганській області сталася сутичка між працівниками поліції та добровольцями і ветеранами, які хочуть проїхати в Золоте, аби не допустити розведення сил.

Зіткнення між поліцією і добровольцями, що прямують в Золоте супроводжувалося стріляниною. Учасників акції "Останній блокпост", які їдуть колоною, зупинили у Кремінній. Добровольці вимагали пропустити їх, що й спровокувало сутичку.

У Кремінній сталася сутичка між поліцією і добровольцями

Наразі відомо, що далі їх не пропустили. Повідомляється, що під час суперечки один із правоохоронців вистрілив у повітря. Ще один поліцейський постраждав, йому надають медичну допомогу.

Колона добровольців вирушила в напрямку населеного пункту Золоте Луганської області після того, як почалося відведення українських підрозділів від лінії розмежування на Донбасі.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше Національний корпус заявив про рішення встановити в районі Золотого свій блокпост, оскільки у партії не згодні із положеннями підписаної Володимиром Зеленським формули Штайнмайєра. Повідомлялося, що президент планує відвести війська вздовж всієї лінії розмежування на Донбасі.

Нагадаємо, раніше добровольці не збираються віддавати "жодного метра української землі"

Як повідомляв портал "Знай.ua", у штабі ООС назвали, звідки повинні піти бойовики

Також "Знай.ua" писав, що в Україну приїде керівництво НАТО