В ніч з 12 на 13 жовтня злочинці, особи яких поки що не встановлені, зробили спробу пограбування "А-Банку" на вулиці Корольова 8, Київ. У даний момент правоохоронці займаються розслідуванням події.

Спочатку про подію повідомив "Київ Оперативний": двері банку підірвали зловмисники та винесли з приміщення сейф.

Ночью на улице Королева, 8, было осуществлено дерзкое ограбление. Говорят, что двери банка взорвали и вынесли сейф. Сейчас полиция пытается выяснить что к чему.

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 13 oktober 2019

Як відомо на даний момент, злочинці все-таки не змогли дістати сейф і не змогли вкрасти гроші. Підірвали, як повідомляється, не двері, а банкомат ПриватБанку - вибух пошкодив потім вікна й двері банку.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Від вибуху включилася сигналізація, і до банку оперативно приїхала охорона, завдяки цьому злочинці і не винесли гроші. Затримати їх поки не вдалося.

Нагадаємо, раніше виніс телевізор, закусив цукерками: зухвалий злодій пограбував дитячий садок, - нічого святого.

Також Знай.uа писав, що у львівському магазині чоловік відібрав телефон у школяра, - камери засікли грабіжника.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що у Києві таксист попався на огиднsq схемs, - як не стати жертвою шахрая.