Таке свято як Хелловін вже щорічно відзначається восени, а саме 31 жовтня, в цьому році свято випадає на четвер, а це значить, що найближчим часом всі почнуть масово готуватися до наближаючого свята.

Дата цього свята незмінна, його прийнято відзначати вночі з 31 жовтня на 1 листопада. Згідно древнім приданий, саме в переддень Дня всіх святих відбуваються всі чудеса.

У нашій країні Хелловін є неформальним святом і не є вихідним. Підготовка до такого свята займає чимало часу, щоб вибрати для себе найбільш оригінальний костюм, всі любителі відзначати це свято, починають готуватися заздалегідь, щоб на святковій вечірці їх костюм запам'ятався всім оточуючим. Пропонуємо вам підібрати собі який небудь грим, запропонований в цій статті.

Свято Хелловін

Як зробити макіяж на Хелловін в домашніх умовах

Майбутнє свято з вечіркою відмінний час для того, щоб підібрати для себе оригінальний, може навіть страхітливий образ, і найбільш вдалий мейк - ап вам в цьому допоможе. Коли макіяж роблять собі дівчата на випускний, весілля або для зустрічі нового року, то вони дотримуються деяких норм і правил. У випадку ж з макіяжем на Хелловін ніяких обмежень в цьому немає, макіяж може бути яким завгодно: ексцентричним, лякаючим або абсолютно божевільним. Напередодні Дня всіх святих багато дорослих людей відчувають себе дітьми, і не дарма піддаючись цим відчуттям вони беруться за створення святкового образу для себе. Далі пропонуємо кілька ідей макіяжу до свята, які підійдуть як для дівчат так і для хлопців.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Часто, ті хто насмілюються на створення образу на Хелловін часто використовують для цього професійний грим. Але буває і таке, що людина не хоче купувати десятки пігментів наявних в наборі фарб, тільки лише для створення єдиного образу, так як крім як для маски на Хелловін його нікуди використовувати.

Макіяж на Хелловін

Зараз для того, щоб створити оригінальний макіяж до свята можна використовувати знайомі всім засоби макіяжу. І так для створення базового макіяжу вам знадобиться:

  • туш для вій;
  • стійка помада насиченого червоного відтінку;
  • чорний лайнер;
  • тіні незвичайних відтінків;
  • розсипчастий глістер;
  • праймер;
  • яскрава підводка;
  • набір пензликів і спонжів.

Яскравий макіяж на Хелловін

Насамперед розповімо про те, як почати створювати ваш образ до свята за допомогою яскравого макіяжу очей.

Описані нижче особливості і трюки для створення якісного макіяжу, без сумніву знайдуть свого шанувальника. Павутина намальована на обличчі, так само допоможе сформувати ваш образ до свята.

Якщо ви все-таки прийняли рішення про покриття обличчя гримом, то вам варто обов'язково убезпечити ваші брови і коріння волосся, для цього змастіть їх вазеліном, це не дасть їм зафарбовування.

Під час створення щоденного макіяжу, кожна дівчина намагається приховати сезонні затемнення навколо очей, а в ніч всіх святих їх підкреслення навпаки є важливим. Якщо ваш образ вміщує в себе наявність темних кіл під очима, то вам достатньо просто нанести плоскою кисточкою чорно-сірі або темно-фіолетові тіні, змішавши їх разом з червоними, наклавши на зону навколо очей, а після необхідно розтушувати спонжем, змочивши його попередньо водою.

Після цього варто змішати помаду і фіолетові тіні, нанести все це на губи, це дозволить зробити їх схожими на потріскані. Якщо вампірша цікавий для вас образ, то така ідея макіяжу для вас.

Яскравий макіяж

Якщо для вашого образу необхідно виготовлення штучної крові, то це теж не важко, для цього просто достатньо змішати кремово бордову помаду з невеликою кількістю рідкого чорного лайнера і закріпити все це прозорим блиском для губ. Зовні цей склад буде ідеально походити на кров, а це дозволить додати вашому образу свою страхітливу родзинку. Подібна ідея добре буде виглядати якщо людина вибрала для себе образи: відьми, кровожерливої ​​кішки, летючої миші, клоуна, чаклунки.

Якщо для вашого образу вам необхідно зробити імітацію випалих зубів, то для цього досить протерти спиртом два передніх рубця і після нанести на них водостійку гелеву підводку чорного кольору, після того як вона висохне, ваш образ буде доповнений. Така ідея підійде, якщо ви на це свято приміряли на себе образ вампіра.

Легкий і простий макіяж для Хелловіна

Звичайно ж по - справжньому складні ідеї макіяжу збирають набагато більше шанувальників свята, але пропонуємо такі прості ідеї макіяжу, які без праці допоможуть створити оригінальний макіяж, який можна буде використовувати навіть для дітей.

Останній поцілунок

Для створення такого макіяжу необхідно нанести на губи тональним крем, який на тон світліше ніж шкіра, далі з паперу необхідно вирізати фігуру в формі губ. Після цього приклавши її до щоки необхідно провести її по контуру стійким олівцем, після цього досить весь порожній простір зафарбувати стійкою помадою, і все макіяж готовий.

Королева диско

Для такого макіяжу потрібно буде використовувати яскраві тіні з сильним шіммери, їх необхідно нанести на брови, додайте до цього глянсовий блиск для губ, і цей образ безсумнівно зробить свою володарку королевою танцполу.

Лжевеснянки

Яскраві веснянки на сьогоднішній день стали досить популярним трендом, не тільки у рудих людей, пропонуємо ідеї їх нанесення під час святкування Хелловіна. Цей може бути дитячий макіяж для свята, для цього необхідно нанести на обличчя невелику кількість розсипчастого гліттера, після розмітити веснянки, використовуючи олівець. Можна взяти фото ідеї з інтернету і замість класичних веснянок намалювати маленькі сердечка. Для маленького хлопчика і дівчинки це буде перший, нескладний макіяж в честь дня всіх святих.

Образ Барбі

Ідея образу - ляльки завжди актуальний, для цього можна нафарбувати губи яскраво-рожевою глянцевою помадою, на очі можна нанести фіолетові тіні, після чого ретельно їх розтушувати, для повного образу ляльки необхідно намалювати стрілку за допомогою підводки і нафарбувати вії тушшю для об'єму.

Сніжна королева

Фотографії з інтернету допоможуть покроково створити повноцінний образ, так він може стати помірно страшний і не буде дуже складний в нанесенні. Спершу необхідно під нижніми віками розтушувати тіні з бронзовими відливом, і їх же нанести на внутрішні куточки очей. На губи нанесіть червоно-цегляну помаду, додайте з верху трохи золотистого блиску. А обличчя в свою чергу варто покрити сяючим розсипчастим глітером, після цього можна закріпити макіяж фіксуючим спреєм.

Сніжна королева

Макіяж зомбі

Такий чоловічий макіяж може підійти і для хлопчиків. Чоловіки зможуть нанести грим для створення образу їм знадобиться на обличчі зобразити моторошний макіяж: ссадини, синці та порізи. Образ буде нескладний якщо використовувати готові картинки з інтернету, з цього ж образу можна намалювати собі макіяж як у Франкенштейна.

Жіночий варіант макіяжу зомбі - це образ мертвої нареченої. Мертва наречена є одним з найбільш популярних образів для жінок на свято. Як поетапно створити образ можна знайти в інтернеті, там є непогана добірка фотографій і відео уроків.

Так само будь-який костюм який ви для себе вибрали для відзначення Хелловіна, ви зможете знайти в інтернеті. Найбільш поширений костюми для хлопців: скелет, вуду, череп, джокер, а для хлопчиків можна створити милий образ скелета, людини павука, халка, чортика, леопарда або навіть чеширський кіт з мультика стане відмінним і незабутнім чином.

Дівчатам же в свою чергу цікаво вибирати для себе такі образи: відьма, жінка - кішка, кажан, образи дияволки і пікової дами так само не рідкість в це свято.