На тимчасово окупованій території Донбасу у неділю, 13 жовтня, бойовики 21 раз обстріляли українські позиції. Так, окупанти зірвали розведення сил поблизу населеного пункту Золоте.

Про це повідомляє прес-служба штабу операції об'єднаних сил.

"НЗФ РФ, імітуючи до цього готовність провести розведення сил і засобів, вчора підступно здійснили обстріл з гранатометів різних систем на ділянці розведення №2 (Золоте 4). Не зважаючи на готовність Збройних Сил України провести розведення сил і засобів на ділянці розведення №2 окупанти в чергове демонструють своє небажання дотримуватися Мінських домовленостей та взятих на себе зобов’язань", - йдеться у повідомленні ООС.

Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 та 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

У штабі нагадали, що розведення сил та засобів на Донбасі відбудеться лише після 7 днів дотримання режиму припинення вогню на кожній з ділянок розведення.

Ворог з гранатометів обстріляв ділянку розведення поблизу Золотого #ООС #операція_ОС_СЦКК #Ukraine_army...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Zondag 13 oktober 2019

Нагадаємо, що Путін знайшов винних у зриві розведення сил на Донбасі: "Президент не може".

Як повідомляв Знай.uа, на Донбасі напередодні "розведення сил" бойовики просто збожеволіли, позиції українських захисників у вогні: фатальні подробиці.

Також портал Знай.uа писав, у Станиці Луганській запрацював тимчасовий міст в обхід: ремонтні роботи йдуть повним ходом.