Легендарний твір Михайла Булгакова вже давно вважають "романом самого диявола". Іноді здається, що експерти в області паранормального мають на це досить міцні підстави. Відомо, що від житла по Великій Садовій вулиці, де в період з 1921 по 1924 рік проживав Михайло Булгаков, насправді віє чимось з "того світу".

У твір російського письменника цю житлоплощу було введено не випадково, кажуть фахівці в області паранормального, пише "Хвиля".

Багато екстрасенсів вважають, що легендарна квартира після виходу роману в світ здобула темну душу. Однак, можливо, все було зовсім навпаки. Існує думка, що московську квартири було проклято відразу, адже Булгаков почав роботу над романом після заселення до неї. Як стверджують знавці, щось потойбічне "нашепотіло" талановитому письменнику настільки пов'язаний зі світом сатани текст роману.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Незрозумілі і навіть жахливі речі відбуваються з усіма, хто так чи інакше мав відношення до роману. Актори, які брали участь в екранізації твору або виступаючі на сцені театру, один за іншим гинуть за досить дивних обставин.

Сьогодні "квартира Воланда" є музеєм, співробітники якого самі ставали свідками паранормальних речей. Вони бачили привид кота Бегемота, чули дивні розмови – діалоги з роману, хоча в квартирі нікого не було. Мешканці сусідніх квартир розповідають, що вночі вона оживає, за стінами час від часу чути розмови, кроки, скрип старовинного паркету, а іноді навіть стогони і плач. Ймовірно, бал сатани, що проходив там понад століття тому, і справді залишив там страшний темний слід.

Нагадаємо, фатальна доля Заворотнюк: відома співачка втратила волосся, фото.

Як повідомляв Знай.uа в Карпати прийшла весна: природну аномалію засікли високо в горах, чарівні кадри.

Знай.uа писав, містика і кримінал у новому детективі "Дивиться в далечінь: куди заведе героїв любовний трикутник.