Зараз українці тішаться справжнім бабиним літом, яке цьогоріч відзначається незвично високими температурними показниками. Однак у листопаді в Україні буде холодна та дощова погода.

Про це розповів відомий український синоптик Леонід Горбань.

За словами синоптика, листопад в цілому буде дуже холодним і нагадає українцям про наближення зими снігом і морозами.

За прогнозами Горбаня, перші дні листопада буде сонце. Однак, з 5 по 10 листопада очікуються дощі та мокрий сніг. Перші снігопади можуть здатися вже після 20 числа. У нічний, ранішній і денний час прогнозуються заморозки. Сонячних днів очікується менше, ніж у жовтні. До того ж, прогнозують поривчастий вітер.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Коротке потепління буде спостерігатися після 10 листопада, але опади швидко повернуть. Україну засипатиме мокрий сніг вже 15-го листопада. До того ж, вночі очікуються заморозки.

У кінці місяця в країну увірветься холодний фронт з північного заходу, який принесе морози й дощ зі снігом. Справжня зима в Україні розпочнеться тільки 12 грудня. Стовпчики термометрів покажуть від -4 до -12 градусів. Найхолодніше буде 24-25 числа, коли прогнозується до -15 градусів.

Нагадаємо, що рекордне "бабине літо" у жовтні: синоптик вразив прогнозом погоди, такого не було з позаминулого століття.

Як повідомляв Знай.uа, скільки українців працюють після виходу на пенсію: цифри говорять самі за себе, до "покращення" ще далеко.

Також портал Знай.uа писав, українцям проведуть індексацію доходів: хто отримає більше вже в жовтні.