Сумчанка Анна Крамар розповіла страшну історію, свідком якої вона стала по дорозі на роботу. Жінка врятувала 10-річну дитину від педофіла, який запрошував хлопчика "в гості".

Про страшний випадок, який стався серед білого дня, вона написала на своїй сторінці в Facebook.

За словами Ганни, чоловік схопив хлопчика за плечі й довго щось розповідав. Вона прогнала незнайомця, але той почав запрошувати хлопця в гості: "ти приходь до мене, приходь, ти ж знаєш де?) Там на заброшці я буду тебе чекати".

"Його руку з плеча хлопчика я зняла сама, мужик не хотів відпускати. Я відвела Максимку в бік, чисто інстинктивно його хотілося обійняти і напоумити, але його тільки що вже обіймали і ні до чого хорошого це не призвело". пише вона в Facebook

Коли жінка звернулася в поліцію, виявилося, що чоловіка двічі судили за педофілію. Для притягнення до відповідальності потрібна заява батьків.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Ганна пояснила Максимці, що не можна дозволяти незнайомим людям себе чіпати, а в разі небезпеки відразу ж кликати на допомогу перехожих:

"Почала розповідати, що не можна дозволяти себе чіпати, голосно говорити «відпустіть мене», щоб почули перехожі, що не можна ходити до цього дядьки, він небезпечний. Хлопчик стояв опустивши погляд і кивав..." Анна Крамар

Geplaatst door Anna Kramar op Woensdag 16 oktober 2019

Нагадаємо, що у Вінницькому СІЗО покінчив з собою підозрюваний у катуванні своїх дітей і розповсюдження порнографічних матеріалів.

Як повідомляв портал Знай.uа, за пропозицією президента України Володимира Зеленського у Верховній Раді скасували закон, який передбачав примусову хімічну кастрацію педофілів.

Також портал Знай.uа писав, що найрезонанснішим злочином Харкові за останній час є зґвалтування 12-річної школярки на пустирі в мікрорайоні "Горизонт".