Складно знайти людину в Україні, яка не знала б про Приват24. Платіжний сервіс ПриватБанку один з найбільш продуманих серед доступних у країні. Незважаючи на політичні скандали, які ведуться навколо приватизації і націоналізації банку, в будь-якому місті можна побачити банкомати зеленого кольору та платіжні термінали. Плюс Приват24 в його мобільному додатку, але багато ще не знають, як ним користуватися, щоб максимально отримувати користі від бонусів і сервісів програми.

Приват24

Приват24 і Privat24

Найпопулярніший інтернет-банкінг в Україні працює з 2001 року і належить ПриватБанку. У банку зберігається третина вкладів всіх українців, що дозволяє говорити про найбільш вдалу роботу фінансової установи в країні. Платіжна система Приват24 дозволяє користуватися кредитними і депозитними коштами без черг в банку. Все управління особистими коштами можна робити в одній програмі. Це стосується не тільки накопичувальної системи, але і переказів коштів на інші рахунки, підвищення кредитного ліміту, інтернет-оплати, замовлення страховки, накопичення бонусних коштів, планова оплата комуналки і тд.

Спочатку, Приват24 був доступний в веб-версії, що, звичайно, спрощувало життя, але все одно прив'язувало до ПК. Після створення програми Приват24 для мобільних телефонів, клієнти банку почали використовувати мінімальні функції, які розширювалися останні п'ятнадцять років.

12 вересня 2019 року ПриватБанк, будучи державним банком, запустив бета-версію для роботи на мобільних телефонах Privat24. У 2020 році планується оновлення програми для всіх гаджетів. Серед нових функцій планується додавання карт інших банків і їх сортування, поява розділу “безпека”, можливість встановлювати курси валют на головний екран гаджета, можливість миттєво замовити віртуальну карту. Також додаток отримає новий дизайн: основний екран з картками буде доповнено новими функціями.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Приват24

Реєстрація в Приват24

Якщо ви стали клієнтом Приватбанку, то реєстрація в мобільному додатку - це простий і зручний спосіб завжди мати при собі всю інформацію про свій рахунок. Щоб зареєструватися в додатку, його треба завантажити безкоштовно на гаджет.

Далі треба ввести свій номер телефону, який був вказаний вами банку. на мобільний номер прийде код підтвердження, який треба ввести в з'явилося віконце. Після цього програма вимагає ввести ПІН-код картки. Для підтвердження номера телефону ще раз, на ваш номер надійде дзвінок від Приватбанку, виконайте дії, які зажадає робот для підтвердження.

Після підтвердження вашого мобільного, програма попросить придумати пароль і ввести електронну адресу. Обов'язково поставте прапорець для згоди на обробку ваших даних і прийняття повідомлень на електронну пошту, на яку прийде повідомлення від банку з підтвердженням реєстрації.

Приват 24 для фізичних осіб

Користувачами Приват24 є, як фізичні, так і юридичні особи. Більшість функцій направлено на спрощення життя саме фізособам. Самі популярні та зрозумілі опції програми:

  • блокування картки

  • додавання нової карти

  • поповнення мобільного рахунку

  • оплата комуналки

  • перенаправлення коштів на інші карти

  • підвищення кредитного ліміту

  • підвищення ліміту на інтернет-оплати

Крім цих найпростіших функцій, Приват24 пропонує користувачам:

  • отримувати бонусні карти для оплати в магазинах і на заправках

  • оплачувати покупку додатків для мобільних телефонів

  • оплачувати покупки оновлень для онлайн ігор

  • купувати страховку для автомобіля

  • дізнаватися кредитний рейтинг

  • оплачувати косметичну продукцію за персональним номером в мережевих компаніях

  • робити регулярні платежі в благодійні фонди

  • створювати рахунки для депозитів і перекладати на них гроші

  • оплачувати проїзд і купувати квитки на літаки та поїзди

  • оплачувати парковку

  • купувати проїзні квитки на всі види міського транспорту

Платежі в Приват24

Переказ коштів з картки на картку, на рахунки інших банків і міжнародні платежі можна оформляти у додатку. Це одна з найбільш популярних функцій, яка дозволяє економити час на відвідування відділення банку. Ще більш зручною функцією в Приват24 є можливість створення календаря виплат. З його допомогою ви не пропустите обов'язкові виплати. Для прикладу, ви можете створити обов'язковий платіж для таких потреб:

  • щомісячне поповнення мобільного рахунку

  • оплата за інтернет і телебачення

  • оплата за дитячий садок або школу

  • переказ коштів на депозитну картку

  • регулярний платіж за охоронні системи

  • оплата комунальних послуг

  • купівля води

  • погашення кредиту

  • переказ коштів на інші карти

Всі платежі відбуваються протягом декількох хвилин. Можна легко відсканувати карту і програма швидко заповнить її номер.

Міжнародні перекази в Приват24

Міжнародні перекази в Приватбанку - це зручний сервіс, який економить левову частку вашого часу. Ви можете вибрати зручну для вас систему переказу грошей у будь-який куточок Землі. Ви зможете обрати в якій валюті повинні перераховуватися гроші і переводитися.

Ця опція є платною і можна побачити, який відсоток з вас знімуть за переведення в іншу країну. Завдяки великій кількості різних платіжних систем, можна вибрати оптимальну і найшвидшу.

Оплата комуналки в Приват24

Складно сперечатися з тим, що найбільш зручній та довгоочікуваною для українців була можливість оплати комунальних платежів онлайн. В Приват24 є можливість контролю за цими платежами. ви самі заповнюєте показники лічильників, зручно всі сортируете і бачите, які суми оплачувалися за які місяці. Можна оформити обов'язковий платіж і ваше життя стане набагато простіше з такою систематизованої оплатою рахунків.

Щоб оплачувати всі комунальні рахунки, вам треба зайти в окремий розділ, де обов'язково заповнити всі дані: номер особового рахунку, обслуговуючу компанію, адреса, останні показники і тд. завдяки такому контролю, можна не переживати, що платіжки загубляться - вони завжди знаходяться в одному додатку і можна в будь-який момент замовити квитанції про оплату.

Квитки в Приват24

Кілька років тому Приват24 додав функцію покупки квитків в додатку. ця можливість дозволила користувачам економити на подорожах. Банк постійно запускає акцію для вигідної покупки квитків на літаки, поїзди, автобуси. Крім того, ви можете оплатити проїзд у міському транспорті, купити проїзні.

Приват24

Ще одна зручна функція - це виклик таксі через приват24. оплата транспортних послуг через додаток дозволяє знайти більш дешеву компанію-перевізника у 20 містах України.

Крім того, квитки в кіно, театр і на фестивалі також доступні для покупки через додаток. Таким чином ПриватБанк мінімізує витрату часу на використання інших програм і не треба вводити номер в сумнівні платіжні системи.

Все для життя в Приват24
Суть постійних оновлень і активного розвитку Приват24 в тому, що користувачі банкінгу можуть оплачувати всілякі забаганки в одній програмі. Так, багато хто використовує оплату доставки їжі і квітів, користуються Приватом для отримання бонусів на заправках, замовляють воду і подарункові сертифікати.

Підприємства, які співпрацюють з Приват24 отримують можливість додати номер свого рахунку і їх клієнти швидко знаходять реквізити для оплати. Це спрощує життя всім учасникам в сфері послуг.

Приват24 співпрацює з благодійними фондами, які отримують допомогу від клієнтів банку. Такий сервіс збільшує кількість людей, які хочуть допомогти - простота в оформленні платежу мотивує робити внески, не втрачаючи багато часу і сил.

Приват24

Крім того, депозитні рахунки і функція "Скарбничка" дозволяють відкладати гроші. Клієнти банку бачать все накопичення і можуть в будь-який момент керувати своїми коштами без візитів в банк.