монобанк
монобанк

Монобанк - один з наймолодших і найбільш швидко розвиваючихся банків країни. На даний момент саме цю фінансову установу називають головним конкурентом банку-монополіста країни - Привату.

З самого початку своєї роботи Монобанк позиціонувався як швидкий, віддалений, сучасний банк для молодих, активних людей, які не хочуть витрачати час і зайві гроші на оформлення та переказ коштів, оплату товарів і послуг і т.д.

У цій статті ми розповімо про те, що таке монобанк, чим він відрізняється від конкурентів, хто його створив і навіщо. Також ми розглянемо, як оформити карту Монобанку, що для цього потрібно і які її переваги перед іншими фінансовими установами.

Історія Монобанку

монобанк
монобанк

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Один з найбільших сучасних банків є роздрібним продуктом Універсал банка. На відміну від традиційних платіжних способів, він відрізняється тим, що не має фізичних відділень, а оформити картку можна в онлайні. Отримати карту мМонобанку, в свою чергу можна, в найближчій точці видачі установи, які найчастіше розташовані в великих торгових центрах міст, Також отримання карти можливо в деяких відділеннях банків-партнерів банку. Оформити картку Монобанку вперше стало можливим через онлайн, а отримати її також можна кур'єром. Дана послуга стала першою в своїй роді на території України.

Одним з авторів унікальних нововведень в історії української банківської справи став Дмитро Дубілет - нинішній міністр Кабінету міністрів і головний відповідальний в уряді за питання діджіталізаціі.

Згідно з даними джерел, саме Дубілет запропонував клієнтам активувати карту Монобанк онлайн.

Нагадаємо, що саме Дубілет є одним з творців програми Приват24, якат випередила свій час і перевернула українську банківську справу. давши поштовх до мобільного банкінгу в світі.

Створивши одне з найбільших додатків для онлайн-банкінгу в світі. Дубілет пішов з Приват24 перед його гучною націоналізацією в 2016 році.

Перейшовши в монобанк, який свого часу пов'язували з олігархом Сергієм Тігіпком і колишніми власниками Привату, Дубілет і команда почали розробляти проект, який став його головним конкурентом.

Сьогодні команда Монобанку, яка стояла біля витоків його появи, частково пішла у велику політику, частково - в інші проекти. Однак, сам проект лише нарощує темпи розвитку і має вже мільйони клієнтів.

Монобанк ставить на клієнтів віком від 18 до 45 років, які заробляють гроші, люблять швидкість операцій і доступний і оригінальний інтерфейс додатків.

Переваги Монобанку

монобанк
монобанк

Раніше ми вже згадували, що монобанк багато в чому є спадкоємцем Приват24 з чого випливає питання: а навіщо мені Монобанк?

Переваги активації карти Монобанку такі:

  • наявність запасної карти на непередбачені випадки;
  • доступ до нового кредитного портфелю;
  • свобода вибору оформлення банківських операцій;
  • доступ до нових і унікальних функцій, недоступних в інших банках;
  • страховка від падіння систем Привату, які почастішали через перевантаженість;
  • низькі ставки по кредитах;
  • маленький відсоток за зняття готівки;
  • хороша система кешбеку і управління ним;
  • зручна система оплати за телефон і комунальні послуги;
  • якісна і цілодобова лінія підтримки клієнтів;
  • тривалий пільговий період за користування кредитними коштами, який становить 62 дні - рекорд для України
  • спрощена відправка і отримання коштів з-за кордону;

Як завантажити додаток: процес реєстрації

монобанк
монобанк

Для того, щоб скористатися послугами Монобанку необхідно завантажити відповідну програму. Вона є для всіх смартфонів, що працюють на базі операційних систем Андроїд і Епл. Відзначимо, що якщо ви користуєтеся системою Android, то ваш пристрій має працювати на системі не нижче восьмої версії, а якщо iPhone - iOS 10 і вище.

Завантаживши додаток, ви повинні активувати його і запустити, після чого вам доведеться здійснити ряд кроків:

  • натисніть на значок почати;
  • введіть номер мобільного телефону, так як монобанк прив'язаний до номера мобільного телефону, також як і Приватбанк. Ви можете вказати не особистий номер, а вказати будь-який інший активний номер телефону;
  • на вказаний вами номер телефону прийде номер з кодом, який потрібно встановити в спеціальне віконце верифікації номера телефону;
  • якщо вас запросив в систему Монобанку інший користувач, то його контактні дані видасть вам мережа;
  • сфотографуйте документи або надішліть банку вже готові знімки в цифровому варіанті;
  • надішліть їх банку;
  • дайте відповідь на питання банку (сімейний стан, місця роботи, доходи, наявність майна, акцій і цінностей);

Особливості відправки документів

монобанк
монобанк

Сьогодні, щоб активувати програму і навіть знімати з її допомогою готівку, не обов'язково спілкуватися зі співробітниками банків. Монобанк вимагаює скани документів, при цьому приймаючи, як документи старого зразка (паперові) так і айді-паспорта у вигляді карт. Перед відправкою знімків, вам потрібно вказати форму документів і вибрати потрібну при необхідності.

Якщо у вас паспорт старого зразка, то вам доведеться робити фото всіх його сторінок. Також потрібне буде фото ідентифікаційного коду.

монобанк
монобанк

Фото додаток Монобанк робить сам: вам потрібно натискати на кнопки зробити фото, після чого знімки будуть відправлені в банк для обробки персональних даних, що потрібно для відкриття рахунку та надання кредитного ліміту.

Відзначимо, що всі знімки за допомогою унікальної для України системи банку робляться швидко і коректно і проблеми у користувачів системи виникають вкрай рідко.

Позабодьтесь, щоб на момент створення знімків, в кімнаті було хороше освітлення - не дуже тьмяне, не дуже світле. У зворотному випадку, знімки можуть бути нечіткими.

Як відбувається формування кредитного ліміту?

монобанк
монобанк

Отримати кредит в Монобанку простіше, ніж в тому ж Приваті. Моно - молода установа, яке хоче залучити клієнтів і активно надає можливість відкрити кредитну лінію, легко і вигідно зняти готівку і потурає тим, хто не хоче платити великі гроші в якості комісії.

Формування кредитний лінії засноване на доході клієнта, його історії відносин з банками та виконавчими органами, кількості майна, акцій і цінних речей. Якщо ви хочете, користуватися лише власними грошима, то можна відмовитися від формування кредитного рахунку, а якщо зацікавлені в кредиті, то вкажіть дані про доходи і чекайте рішення банку про надання кредитного ліміту і установки максимальної суми покупки за послугою Оплата частинами.

Створення лінії зазвичай відбувається швидко, однак якщо вас не влаштовує сума виділених коштів, то ви можете підвищити її відповівши на додаткові питання Монобанку:

  • надати фото декларації про доходи;
  • розповісти про те, виїжджали ви за кордон за останній рік;
  • попросити фото закордонного паспорта з відмітками про виїзд;
    вказати, чи є машина.

Подальші етапи реєстрації

монобанк
монобанк

Пройшовши основні кроки реєстрації в мережі, ви повинні виконати наступне:

  • вибрати місто із запропонованого списку і спосіб отримання карти;
  • вибирайте пункт на карті, найближчий до місця вашого проживання;

монобанк
монобанк

Після перевірки документів, (на це йде кілька хвилин у вихідний день), ви побачите фірмового відповідального кота Монобанку, який повідомляє, що ви можете користуватися послугами банку. В якості подарунка на місці отримання, ви можете отримати стікери, наклейки і іншу продукцію із зображенням Монокота.

Активація карти

монобанк
монобанк

Коли для вас оформлять карту Монобанку, то пришлють відповідне повідомлення, після чого потрібно буде зробити такі кроки :,

  • верифікувати номеру телефону і паспортних даних на місці отримання;
  • зробити власний знімок з картою;
  • підписати анкети-заяви про отримання карти;
  • отримати карту Монобанку в фірмовому пакеті.