Спалах дифтерії в Україні

У Києві вперше за кілька років зафіксували випадок дифтерії.

Цю інформацію повідомив колишній керівник Головної санітарно-епідеміологічної служби України та голова громадської організації Інститут громадського здоров'я Святослав Протас.

Відомо, що на дифтерію захворіла 9-річний учень однієї з київських ліцеїв.

Глава фракції "Слуга народу" Арахамія пройшов перевірку на детекторі брехні

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія прийшов на перевірку на детекторі брехні.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Арахамія зазначив, що не бачив список питань, які йому будуть ставити. Він підозрює, що його будуть запитувати про лобіювання чужих интересовов під час голосувань у Верховній Раді.

У МВС приготували сюрприз українським водіям

Нова влада запустила в Україні процес серйозних змін, які торкнуться, в тому числі, життя українських автомобілістів. Нещодавно був анонсований новий проект, завдяки яким водії зможуть пред'являти права і техпаспорт, використовуючи свій смартфон, передає УНН.

Відповідний сервіс почали розробляти в МВС. Він зможе контролювати термін дії страхового поліса для автомобілів.

СБУ викрили чиновників, обдурили українців на 230 млн

Українська Служба безпеки викрила оборудку зі столичною нерухомістю на 230 мільйонів гривень. Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook Служба безпеки України.

У повідомленні говориться, що схема почалася ще в 2000-х роках, коли начальник одного з департаментів Київської ОДА віддав в оренду за 1 гривню в рік будівля в центрі столиці комунальному закладу.

Дочка онкохворий Заворотнюк перервала тривале мовчання

Дочка хворий на рак мозку російської актриси Анастасії Заворотнюк Анна через 12 днів мовчання опублікувала в мережі нові фотографії. Своїми фотографіями дівчина поділилася на сторінці в Instagram.

На першому знімку Ганна позує на тлі цегляної стіни у світлій блузі і картатому піджаку, правда фотографію дочка Заворотнюк не підписала. Також на той час вона відключила можливість коментувати своє повідомлення.