Україна перетворилася на туманний Альбіон і видимість досить низька. Незвичайний туман вже впродовж кількох днів влаштувався в столиці і не тільки . Про його шкідливість для оточуючих повідомляють фахівці.

У прес-службі МОЗ зазначили, що рівень забруднення повітря залишається в своїх звичних параметрах і киянам не варто турбуватися. У Міністерстві запевняють, що збільшення концентрації забруднюючих речовин у повітрі не зафіксували.

У той же час перевищення дози шкідливих речовин зафіксували фахівці Центральної геофізичної лабораторії України ім. Срезневського. Так, вони стверджують, що в Києві небезпечний чадний газ в 4 рази вище норми.

Серед лідерів забрудненого повітря у Києві Мінський масив в Оболонському районі (156 одиниць забруднення), бульвар Перова (145 одиниць) і масив Райдужний (122 одиниці) у Дніпровському районі. Норма загального індексу забруднення складає від 0 до 50 одиниць.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Однак під удар потрапила не тільки столиця України. На картах видно, в які регіони ще поширився зміг.

Нагадаємо, у Києві повітря перетворилося на отруту, небезпечно для життя.

Як повідомляв Знай. ua, у МОЗ опублікували результати аналізу повітря.

Також Знай. ua писав, що отруйний смог перетворив серце України "новий Альбіон".