Вже потихеньку наближається свято Хелловіна в 2019 році, на цей раз він випадає на четвер, дата свята незмінна - 31 жовтня. У Хелловін точно так же, як і на інші свята, хочеться приготувати цікавий подарунок для своїх друзів і близьких. У цій статті ми представимо на вибір деякі привітання у віршованій формі з привітаннями на Хелловін. З них кожна людина зможе вибрати найбільш підходящі тематичні привітання до цього свята, в статті будуть представлені: найстрашніші, жахливі, веселі та прикольні поздоровлення, а також найбільш оригінальні і жартівливі привітання. Пропонуємо ознайомитись з ними нижче і вибрати для себе і своїх друзів найбільш підходящі привітання.

Історія свята

Якийсь час назад в Росії стали все частіше згадувати про незвичне і дивне для нашого регіону свято Хелловіну, який був популярний вже досить тривалий час у великій кількості країн по всьому світу. Молодь і діти з задоволенням вбиралися в різні костюми, які часто мали досить страхітливий вигляд, і влаштовували гучні дії в честь святкування цього таємничого дня. Атмосфера в цей день відрізнялася особливою оригінальністю і тематичністю, все намагалися підкреслити свій моторошний образ якою не будь ще більш страхітливою деталлю.

Якщо капнути глибше в історію, то стане зрозуміло, що сам по собі день святкування - Хелловін має під собою досить серйозні коріння. Як свідчать повір'я - в цей день, 31 жовтня на вулиці міста виходить нечиста сила, для того, щоб лякати її мирних жителів. Так здавна, для того, щоб її відлякувати прийнято було на вікна будинку ставити порожні гарбузи, в них вирізали очі і рот, а всередину поміщали свічку. У цю ж чергу для задобрювання було прийнято приносити дари. Деякі народи шанують традиції цього свята вже протягом 2000 років.

Історія свята

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

На сьогоднішній день це свято містить досить позитивний і розважальний характер, і часто найбільш яскраво і шумно його відзначають в США і Канаді. Дітям в цей день цікаво вбиратися в різні страхітливі костюми, вирізати обличчя гарбузам і ходити по домівках, щоб зібрати данину у вигляді безлічі різних солодощів. Дорослі люди в свою чергу в цей день проводять різні яскраві барвисті ходи, нерідко навіть влаштовуються карнавали. Кому не хочеться в цей день виглядати найбільш страхітливо і запам'ятовуюче, постати перед усіма в такому образі, який запам'ятається на довго, то так само не менш важливим є підготовлене вами яскраве привітання до свята, ось його напевно будуть пам'ятати довго. Саме з цього варто підійти до його вибору з повною відповідальністю. Так само в цей день молоді люди можуть собі дозволити вдосталь подуріти і відчути себе знову дітьми, в такий святковий вечір це те, що потрібно для галасливого веселощів.

Короткі вірші на Хелловін 2019

Коли костюм до свята готовий, макіяж і зачіска підібрані, і образ вже не вимагає ніяких доповнень, пора зайнятися пошуком віршів і поздоровлень, щоб ще більше захопитися даними святом і допомогти створити настрій своїм друзям і близьким. Маленький і короткий вірш допоможе доповнити атмосферу такого оригінального свята.

Мы забудем скуку, сплин —

Наступает Хэллоуин!

Собирайтесь вместе, черти, ведьмы,

Будем ночь шуметь и петь мы с вами вместе!

Всюду слышен шум и смех,

Кто-то прыгнул выше всех,

А потом — еще прыжок,

Прокричи и ты дружок - поздравок,

Да так, чтоб все крогом услыхали,

И дружней затанцевали!

Сидеть молча не желаем!

Всех на праздник мы сзываем!

***

В этот день все прежние страшилки

Шустро превращаются в смешилки.

Подготовьте быстренько конфетки —

К вам стремятся монстры — детки.

Вам их стоит угостить,

И Хэллоуин задобрить.

***

В день Хэллоуина вся нечисть

Выходит из недр земли.

Скелеты, вампиры, приведения

Руки тянут: "Помогииии!".

И пугают своим видом

Они взрослых и детей,

Чтобы к ним не довелось попасться,

Наряжайтесь побыстрей —

В ведьму, мертвеца, вампира —

В переодевании вся сила!

Жуткий день календаря

В окончаньи октября,

Собирает вместе злую силу,

Поднимает из могилы —

Только нам это не важно,

Хоть звучит оно опасно,

Маски страшные найдем,

И по городу пойдем,

Всю мы нечисть распугаем —

И отлично погуляем

***

Мы Тыквенного Джека усердно мастерим:

Сегодня будет праздник! Какой? Хэллоуин!

Мы Тыквенного Джека поставим на окно,

Свечу зажжем, как только станет на улице темным - темно.

Любуйся, Джек из тыквы, большая голова,

Как веселится сегодня детвора,

На платьях "ведьм" трепещет каждый лоскуток,

И все кричат друг другу веселый поздравок!

Прикольні і смішні привітання

Набрана популярність святкування Дня всіх святих - Хелловіну, створила цілу індустрію в великій кількості країн, тепер бажаючих прикрасити свій будинок до свята з кожним роком все більше і більше. Оригінальне вирізання різних форм з гарбуза так само набирає свою популярність і в цьому беруть участь від самих маленьких до вже дорослих людей, які бажають цікаво провести цю святкову ніч. Далі пропонуємо ознайомиться з веселими привітаннями до свята, прикольний вірш напевно сподобається вашій компанії і допоможе підкреслити ваші знання щодо даного свята.

Этой ночью даже у неискушенных,

Седые волосы появятся досрочно.

А те, кто примет нас за сумасшедших,

Заснуть не смогут в этот вечер,

А это значит, поработали на славу,

На каждого в ночи устроили облаву.

***

Пугать друг друга интересно

Особенно ночами, поздно

Закономерности известны

Да только бы не очень грозно...

Ребята тыквы вырезают,

А что ж за праздник без неё?

Всех на отвагу проверяют

От смелости за год отвыкли!

Листівки на Хелловін

В очікуванні цього, вже всім відомого свята як День всіх святих, коли всі напередодні свята займаються пошуком найбільш підходящого для себе образу на цей день, рекомендуємо ознайомиться з запропонованими нижче привітаннями, вони безсумнівно подарують гарний настрій і створять незабутню атмосферу. Не втрачайте можливість підібрати до свята найбільш оригінальне привітання.

Не менш популярними до свята будуть привітання у вигляді листівок, а в них вже можна вписати привітання у вигляді віршів або прози, залежно від того для кого ви його готуєте: для друзів, близьких або для колег.

Прикольні листівки на Хелловін

Такі листівки порадують ваших друзів, і допоможуть створити святкову атмосферу, їх навіть можна роздрукувати і прикрасити ними місце, де ви проводите це свято, це дозволить підкреслити тематичну атмосферу свята. Так напевно жоден ваш друг не залишиться байдужим в подібного роду привітань.