Леонід Горбань, метеоролог, повідомив, що незабаром Україну накриє справжня зима, і вдарять сильні морози. За словами синоптика, похолодання почнеться в кінці жовтня, після нього протягом тижня буде тепло. А потім знову почнуться заморозки.

Як повідомляє Горбань, 24 і 25 жовтня буде хвиля нових похолодань. Вдень повітря прогріється до +7...+10 градусів, а вночі стовпчики термометрів опустяться до +2...+3 градусів.

До кінця жовтня температура буде знижуватися. На початку листопада, за словами синоптика, українці можуть чекати кілька теплих деньків до +14 градусів, однак після 10 числа термометри покажуть максимум +9.

У період з 12 по 22 листопада в Україні вдарять морози до -2...-4 градусів, 17-18 листопада може похолодати до -9...-11 градусів.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

23 листопада синоптик прогнозує потепління, яке протримається до кінця місяця. А ось з 12 грудня можна чекати початку зими. З 12 грудня і до кінця місяця будуть морози у межах -4...-12 градусів, 24-25 грудня температура може впасти до -13...-15 градусів.

Як вважає Горбань, січень і лютий будуть дуже холодними, температура може впасти до -20 градусів.

"Сніг буде йти постійно. Великих періодів відлиги не спостерігається. Практично вся зима буде дуже сніжна", - повідомив метеоролог.

Нагадаємо, раніше Дніпро перетворюється на Венецію, потоки води збивають городян з ніг: як протистояти розлюченої стихії.

Також Знай.uа писав, що смогу не варто боятися? Отруйний туман забрав тисячі життів, показовий приклад для України.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що погода на 25 жовтня: антициклони поборються з циклонами.