Цими днями у районі проведення операції Об'єднаних сил українські підрозділи танкістів Збройних сил України провели навчання. Про це йдеться на Facebook-сторінці ООС

Як відзначається, під час тренувань українських танкістів перевірили на готовність відбити атаку ворога.

"У ході тренувань, підрозділ, в нічний час, здійснив марш та зосередився у відповідному районі. Далі, за сигналом, висунувся на визначений рубіж і наніс вогневе ураження, щоб зупинити умовного ворога", – йдеться у повідомлені.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Зауважимо, що на навчаннях також був і присутній командувач Об'єднаних сил генерал-лейтенант Володимир Кравченко, який відзначив достатній рівень підготовленості танкістів.

Підкреслимо, що за Мінськими домовленостями танкові підрозділи відведені від лінії бойового зіткнення, однак, час від часу відбувається навчання танкістів.

[embed]https://www.facebook.com/pressjfo.news/posts/695487620943857?__xts__

Нагадаємо, американські бомбардувальники з'явилися над Чорним морем, українці завмерли: що відбувається.

Як повідомляв Знай.uа офіцери НАТО оцінили тренування українських військових: видовищні кадри.

Також Знай.uа писав, бойовики щосили обстріляли ремонтників на Донбасі: у штабі ООС повідомили сумні новини.