25 жовтня, п'ятниця, кіберполіція затримала у Києві 32-річного іноземця, якого підозрюють у незаконному заволодінні 6 млн доларів, як повідомляє Нацполіція України на сторінці в Facebook.

Кіберполіція затримала хакера, який переховувався в Україні від правоохоронних органів США 32-річного іноземця...

Geplaatst door Національна поліція України op Vrijdag 25 oktober 2019

Чоловік переховувався від правоохоронних органів США, перебував у Києві в одному з найдорожчих готелів столиці.

Нацполіція передає, що затримання провели "в рамках міжнародної правової допомоги". Підозрюють чоловіка у вчиненні кіберзлочинів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Фото затримання

Федеральне бюро розслідувань і Служба розслідування фінансових злочинів США почали розслідувати справу, в якій фігурував затриманий, у 2010 році. У 2019 році В Україну відправили запит про те, щоб хакера допомогли розшукати. У даний момент з'ясовується питання про те, щоб передати затриманого американським правоохоронцям.

Нагадаємо, раніше довічно ув'язнений при спробі втечі вбив солдата Нацгвардії.

Також Знай.uа писав, що п'яний водій погрожував копам самогубством: "Пересів на заднє сидіння і потягнувся за рушницею".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що $150 тис за "лазівку" в Офіс Зеленського: у Києві спіймали мерзенного афериста.