Виїзна церемонія наречених проходила у Бериславському районі у виноробному господарстві князя Трубецького на березі Дніпра.

Боярином на весіллі, як повідомляється, став звільнений моряк Михайло Власюк, а подружкою нареченої – сестра іншого моряка Владислава Костишина – Олена.

Віктор та його кохана Тетяна у відносинах уже п'ять років. Вони познайомилися ще до анексії Криму. Поки моряк був у полоні РФ, окупанти дозволили йому розписатися зі своєю дівчиною Тетяною в СІЗО "Лефортово".

Примітно, що президент України Володимир Зеленський привітав звільненого моряка Віктора Беспальченко і його дружину Тетяну з одруженням з допомогою відеозвернення. Привітання Зеленського показали під час святкової церемонії.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Президент побажав Віктору і Тетяні Беспальченко завести багато дітей.

"Щоб ви їх любили і виховали справжніми людьми, якими ви є. Дуже радий за вас. Нехай вам Бог допомагає. Ми пишаємося вами", - сказав Зеленський.

Кохання - неймовірна річ, воно змушує змінюватися, ставати краще і бачити прекрасне в усьому. Воно діє на людину крутіше будь-яких наркотиків і алкоголю, не дарма велика частина музичних і літературних творів написані саме про кохання.

Нагадаємо, що Тетяна Беспальченко розповіла, як проходила церемонія розпису в СІЗО "Лефортово". Наречена була в білому платті, з букетом квітів - все як треба, але за гратами.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на початку червня у Львівському міському Рагсі Соломія Гуменюк і Михайло Лебединець одружилися у костюмах динозаврів.

Також портал "Знай.uа" писав, що 15 днів поранений військовослужбовець Олександр Беспалов провів у реанімації після травми, з них 11 днів він був у комі. Закоханих розпишуть прямо у відділенні реанімації.