В мережі давно вже не нова тема безвідповідальних і нахабних водіїв маршрутних таксі. Українці вже звикли, що водії маршрутних таксі виконують багато справ одночасно, навіть краще за Юлія Цезаря.

Ці "унікуми" ведуть маршрутку, розмовляють по телефону, збирають гроші за проїзд, палять, лаються матом, виганяють пільговиків, висаджують пасажирів на півдорозі, лузгають насіння, слухають радіо, а іноді навіть грають в ігри на смартфоні. Так, останнє не на жарт розлютило пасажирів столичної маршрутки.

Когда игра важнее безопасности пассажиров Киев, 211 маршрутка

Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 19 oktober 2019

Про це стало відомо завдяки відеозапису, який опублікувало видання "Київ оперативний" у мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

На відео можна побачити, як водій київської маршрутки №221 просто під час руху грається на мобільному телефоні. Користувачі мережі почали активно коментувати дану ситуацію:

Нагадаємо, у Вінниці схопили дружка Зайцевої, повна маршрутка переляканих пасажирів: водій "під кайфом".

Як повідомляв Знай.uа в Одесі накрили маршрутчика-камікадзе з "липовими" правами: кожна поїздка могла стати останньою.

Знай.uа писав, вибух гранати в центрі Києва забрав два життя: з'явилося відео з іншого ракурсу.