Станом на 27 жовтня значних перевищень рівнів забруднення атмосферного повітря на території України не зафіксовано.

Ця інформація була оприлюднена на сайті Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Служба повідомляє, що на території країни утримується антициклонічний характер погоди, через що відсутні опади, а температура підвищується від поверхні землі до висоти 700-800 м.

Смог у Києві
Смог у Києві

"Концентрацій оксиду вуглецю, фенолу, формальдегіду, діоксиду азоту, діоксиду сірки, пилу, які могли б бути віднесені до високих, мережа спостережень гідрометеорологічних організацій ДСНС України не відмічає". йдеться у повідомленні

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

В України підвищення рівнів забруднення повітря не спостерігається. Лише в Дніпрі, Одесі, Кривому Розі, Львові та Кам´янському помічено незначні перевищення гранично допустимих концентрацій.

Київ смог
Київ смог

Нагадаємо, смог, який панує над Україною та не збирається розвіюватися, отруює повітря. На вулицях міст важко дихається, люди хвилюються.

Вже кілька днів у багатьох областях України спостерігається сильний туман, який супроводжується перевищенням дози шкідливих речовин у повітрі. Про це свідчать дані Центральної геофізичної лабораторії України ім. Срезневського.

Як повідомляв портал Знай.uа, готуйте протигази: вінничанам розповіли, на яких вулицях небезпечно дихати.

Також портал Знай.ua писав, у МОЗ опублікували результати аналізу повітря.