Стало відомо, що у центрі Києва, навпроти костелу св. Миколая, на території бізнес-центру "Торонто-Київ" планують відкрити комплекс, який об'єднає більше 40 барів. Про це повідомляє Barout.

Так, цей комплекс буде називатися Bla Bla Bar. Його відкриття планується на кінець 2019 року. Як прогнозується, вдень даний комплекс будуть відвідувати до 100 гостей.

"Комплекс площею 2900 квадратних метрів розмістять на першому рівні бізнес-центру. Він буде об'єднувати 36 барів, п'ять ресторанів і кальян. Зона ресторанів працювати щодня, а зона барів – тільки в четвер, п'ятницю, суботу та свята – тобто близько 13 днів в місяць", - поділилися планами засновники.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Слід зазначити, що подібні барні комплекси вже існують в Казахстані і незабаром їх запустять в Російській Федерації, Сполучених Штатах Америки та Великобританії.

Нагадаємо, що у Києві відбудеться масштабне оновлення. Отже, Київська міська адміністрація познімає старі камери відеоспостереження на вулицях і відремонтують.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві, на Софіївській Борщагівці, 30-річного чоловіка викрали з метою отримання викупу.

Також портал Знай.ua писав, що прем'єр-міністр України Олександр Гончарук заявив, що в столиці України все в порядку з повітрям, і воно не забруднене. Однак, жителі Києва в таке не вірять, і стверджують, що все навпаки - повітря брудний.