Цими днями стало відомо, за якими середньозваженими цінами можна придбати хороше авто в різних країнах світу. Відтак, відповідні ціни вирахувала компанія Jato.

Як відзначається, найдорожчі автомобілі купуються мешканцями Сполучених Штатів Америки та Канади, де високою популярністю користуються великі пікапи і позашляховики. Середня ціна авто на цьому ринку становить 35 614 доларів.

Друге місце займають машини, що купуються європейськими автолюбителями. Там середня вартість авто становить 34 091 долар.

Замикає трійку перших - Австралія, де середня ціна авто становить 30 839.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Найдешевші автомобілі купуються жителями Індії. Вони в середньому платять при покупці нового авто 12 541 долар. Друге місце дісталося таким країнам, як Мексика, Аргентина і Бразилія, де середня ціна нової машини склала 20 812 доларів.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.