Звільнений моряк Віктор Беспальченко зіграв весілля. Разом з коханою Тетяною член екіпажу судна під назвою "Яна Капу" заручився ще до події в Керченській протоці, а розписався вже в московському СІЗО "Лефортово".

Так, весільна церемонія відбулася в суботу, 26 жовтня, в старовинному маєтку князя Трубецького в селі Козацькому Херсонської області. До того ж, з організацією заходу допомогла обласна адміністрація та місцеві бізнесмени. Серед гостей були губернатор Юрій Гусєв і адвокат Микола Полозов.

Слід зазначити, що президент України Володимир Зеленський не з'явився на весілля. Наречений запрошував главу держави, коли моряки були на зустрічі з ним у Маріїнському палаці. Український лідер тоді подякував, проте нічого не обіцяв, так як разом з Беспальченко його на свої весілля запросили ще й моряки Андрій Эйдер і Андрій Артеменко.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Давайте виберемо одну дату, зробимо всі весілля", - сказав Зеленський.

До того ж, у ці вихідні президент був у Золотому Луганської області.

Боярином на весіллі став звільнений моряк Михайло Власюк, а подружкою нареченої була сестра іншого моряка Владислава Костишина Олена. Також проживати молодята будуть в Одесі, де звільненим морякам видали квартири.

Нагадаємо, як живуть одеські моряки після полону Путіна.

Як повідомляв портал Знай.ua, оборонне відомство США пишається своєю найбільшою підводним човном і називає її найкращою бойовою машиною сучасності. Підводний човен отримала назву "Пенсільванія" і є власністю ВМФ США.

Також портал Знай.ua писав, що в Атлантичному океані сталося лихо. Судно Bourbon Rhode на якому знаходилися 14 людей, більшість з яких одесити затонуло в результаті попадання в ураган.