Варто нагадати нашим читачам, що одеський будинок притулку "Світанок" вже не раз відзначався в наших матеріалах. Проте це були поодинокі випадки, тим не менш вони вражали своєю жорстокістю і цинізмом.

Але, є одне "але", українська поліцейська і захисниця прав дітей Зоя Мельник опублікувала в мережі цілий список жахіть і диких історій, які сталися в цьому закладі.

Про це стало відомо завдяки публікації Зої Мельник в мережі Facebook.

"Мені зателефонував Лучезар Панфілов (хлопець - волонтер, сирота, який допомагає шукати дітей) - Зоя, там таке відбувається! - обурено і схвильовано почав він. Лучезар і так дуже швидко говорить, а коли хвилюється, говорить ще швидше, так, що нічого не зрозуміло. Може тому я спочатку не хотіла ніяк сприймати почуте? Те, що я почула, ніяк не налазило на голову"., - пише Зоя.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Далі пішов список подій, який просто може шокувати:

ХРОНОЛОГИЯ КОШМАРОВ ОДЕССКОГО ПРИЮТА "СВИТАНОК" 📍 Август 2019 года Мне позвонил Лучезар Панфилов (парень -...

Geplaatst door Zoya Melnik op Zaterdag 26 oktober 2019

Нагадаємо, вихователька дитсадка нещадно знущався над малюками: жахлива історія, що сколихнула Україну.

Як повідомляв Знай.uа закрила покаліченого немовляти в кімнаті і пішла: проект "Один за всіх" розбереться в шокуючої історії.

Знай.uа писав, принц Гаррі захистить улюблену Меган Маркл: "Він бачить біль своєї дружини".