У понеділок, 28 жовтня, в Україні очікується холодна і місцями дощова погода. Найхолодніше буде на заході країни.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

На заході України, крім Закарпатської та Чернівецької областей, пройдуть дощі. Похолодання також прийде на Волинь, Рівненщину і Львівщину. Стовпчик термометра в цей день покаже +9 +14 градусів.

При цьому в інших областях країни хмарна погода з проясненнями. Температура повітря на півдні і в центрі прогнозується від +15 до +18 градусів. На півночі від +10 до +13 градусів. На сході від +14 до +17 градусів.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Вже 29 жовтня похолодання пошириться на більшість областей", – написала Діденко.

Не забудьте через кілька годин, о 4 ранку, переставити час на годину назад! Неділя в Україні буде теплою, без дощів та...

Geplaatst door Наталка Діденко op Zaterdag 26 oktober 2019

Нагадаємо, станом на 27 жовтня значних перевищень рівнів забруднення атмосферного повітря на території України не зафіксовано.

Як повідомляв портал Знай.uа, народний синоптик Володимир Деркач поділився прогнозом погоди на останній осінній місяць – листопад.

Також портал Знай.uа писав, що похолодання почнеться в кінці жовтня. Після нього протягом тижня буде тепло, а потім знову почнуться заморозки.