В Україні різко змінилися ціни на головні продукти, урожай дав про себе знати

В Україні наприкінці жовтня ціни на головні продукти харчування різко змінилися. Відомо, що експерти передбачали зниження цін, так і сталося. Навіть картопля, урожай якої в 2019 році не вдався, теж впала в ціні.

Експерти аграрного ринку радять громадянам поквапитися, так як у фермерів, які не мають місця для зберігання, розпродають залишки і ціни знову підуть вгору.

У "Слуги народу" заговорили про 50 мільярдів

Дмитро Михайленко, помічник Данила Гетманцева, народного депутата від партії "Слуга народу", хоче змусити українських таксистів і власників диспетчерських служб платити податки в державний бюджет.

Друзья! Мы уже давно, на моей памяти с евро-2012 наблюдаем, как безуспешно в нашей стране пытаются создать...

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще
Geplaatst door Дмитро Михайленко op Woensdag 16 oktober 2019

Про це Михайленко написав на своїй сторінці в Facebook і розповів, як конкретно він хоче вилучати податки з таксистів. Михайленко говорить, що ринок таксі залишається тіньовим, а його приблизний річний оборот - 50 млрд гривень.

Маршрутників притягнуть до відповідальності, тепер пільговики безпеки

На початку жовтня Володимир Зеленський, президент України підписав закон "Про внесення змін до ст. 133-1 КУ про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за безпідставну відмову в пільгового перевезення окремих категорій громадян".

Згідно з цим законом водії громадського транспорту будуть платити штрафи у збільшеному розмірі, якщо відмовляться перевозити пільговиків. Закон в уряді ввели для того, щоб водії більше не відмовляли на незаконних підставах громадянам у поїздці, які мають право на пільгове користування громадським транспортом.

Зеленський одним указом вирішив долю армії

На сайті українського президента Володимира Зеленського з'явився новий указ, який стосується кадрової політики в оборонній сфері. Відомо, що мова йде про військових структурах.

Документом вносяться зміни в указ "Про деякі питання здійснення керівництва у сферах національної безпеки та оборони". Зміни торкнулися переліку посад керівників військових формувань, правоохоронних органів, кандидатури для призначення на які погоджуються лише з Президентом України, тобто в нинішній час з Володимиром Зеленським.

Разумков передумав перевіряти слуг народу на детекторі брехні

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що перевірка на поліграфі не повинна бути напоказ. Про це він сказав в ефірі телеканалу ICTV.

"Мені здається, що це (тестування народних депутатів від "Слуги народу" з допомогою поліграфа - ред.) занадто публічно відбувається", - сказав Разумков.