Наповнення пакету малюка" перегляне Міністерство соціальної політики України. Про це повідомив заступник міністра Мінсоцполітики Олег Коваль в інтерв'ю "Дзеркало тижня".

"Що стосується змісту "пакету малюка", він буде переглянутий. З цього приводу є різні думки. В кінці листопада - початку грудня ми їх всі згрупуємо. Ціна "пакету" залишиться колишньою - в межах п'яти тисяч гривень. Постанову ми не міняємо", - сказав заступник міністра соцполітики.

заступник міністра запевнив, що програма "Відповідальне батьківство" працює з вересня 2018 року. За цей час народилося понад 320 тисяч дітей. З вересня 2018 і до кінця 2019-го року на реалізацію програми витрачено приблизно 1,8 мільярда гривень бюджетних коштів.

ці кошти розподілили по обласним адміністраціям субвенції. Відзначається, що з початку проекту "пакунок малюка" виріс з 30 до 70 позицій

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, українським молодим мамам будуть видавати оновлені "бебі-бокси".

Як повідомляв Знай. ua, заради маленької дівчинки побили рекорд благодійності.

Також Знай. ua писав, що в Україні збільшать соціальну допомогу молодим батькам.