У понеділок, 28 жовтня, в село Золоте-4 Луганської області прибула поліція. Повідомляється, що співробітники правоохоронних органів нібито мають намір виселити бійців батальйону "Азов" з населеного пункту.

Повідомлення про подію з'явилося на сторінці у Facebook журналіста Максим Левіна. Він зазначив, що силовики проводять перевірку авто на даній території та збираються виселяти Азов. Пізніше журналіст видалив свій пост у соцмережі.

Поліція у Золотому

Відзначається, що поліцейські не чинили жодних силових дій щодо добровольців. Своє прибуття вони пояснили потребою перевірити автомобіль журналістів, який знаходиться на дуже близькій відстані до лінії розмежування. Після огляду правоохоронці поїхали.

Раніше у місті Золоте-4 на лінії розмежування ветерани "Азову" та інші учасники АТО організували акцію "Останній блокпост". Учасники "Останнього блокпосту" підозрюють, що їх планують вигнати з лінії розмежування, щоб безперешкодно провести відведення української армії.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Поліція у Золотому

Нагадаємо, раніше Зеленському порадили, як спілкуватися з військовими

Як повідомляв портал "Знай.ua", з'явилося відео гучної поїздки Зеленського в Золоте

Також "Знай.ua" писав, що добровольці вивезли зброю з Золотого після зустрічі з Зеленським