Вже найближчим часом по всій території України істотно погіршиться погода. Останні дні жовтня ще будуть тішити жителів країни теплом, але недовго, адже скоро розпочнеться сезон холодних дощів.

Про це свідчать дані з карт Українського гідрометцентру.

Так, густі тумани нікуди не подінуться. Видимість на дорогах вночі і вранці буде істотно знижена.

В країну увірветься похолодання, яке охопить Захід і Північ. У цих регіонах 28 жовтня синоптики прогнозують дощі та денну температуру +9 +14 градусів.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

При цьому у вівторок, 29 жовтня, похолоднішає ще сильніше, оскільки температура повітря знизиться до +10 градусів.

прогноз погоди на 28 жовтня

А з середи, 30 жовтня, вночі з'являться перші заморозки. У Києві очікується вночі -1 градусів, а вдень до 6 градусів тепла.

Нагадаємо, на початку тижня в України з заходу повинне повернутися похолодання, можливі сильні дощі, зате тумани нарешті розсіються. При цьому погода буде змінюватися в гіршу сторону.

Як повідомляв портал Знай.uа, народний синоптик Володимир Деркач поділився прогнозом погоди на останній осінній місяць – листопад.

Також портал Знай.uа писав, що похолодання почнеться в кінці жовтня. Після нього протягом тижня буде тепло, а потім знову почнуться заморозки.